La Pedrera obre el seu cor per Sant Jordi

La Pedrera obre el seu cor per Sant Jordi

sant-jordi-a-la-pedrera-batega-el-cor-pati-passeig-de-gracia 

El pati de Passeig de Gràcia s’obrirà a tothom per descobrir que des de l’emblemàtic edifici de Gaudí la Fundació Catalunya La Pedrera fa possible un futur millor i més just

Tots els visitants rebran un punt de llibre de La Pedrera especial per Sant Jordi i es donarà veu a alguns dels beneficiaris de la fundació

La fundació, que gestiona l’edifici, vol aprofitar la diada per explicar els seus projectes que cada any beneficien a més de 500.000 persones

La Pedrera obre per Sant Jordi part de l’edifici per mostrar a la ciutadania què fa bategar el cor de la Fundació Catalunya La Pedrera, una entitat privada independent que destina tots els recursos generats per l’activitat de l’edifici a rojectes socials, mediambientals i culturals.

 

Totes les persones que entrin a la Casa Milà el 23 d’abril rebran un punt de llibre de La Pedrera que s’ha fet expressament per Sant Jordi on queda palès la tasca de la fundació.

La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona la Casa Milà, vol aprofitar la diada de Sant Jordi per donar veu a algunes de les persones que es beneficien de la fundació, com la Núria, una persona gran diagnosticada d’Alzheimer; la Kaur, una jove estudiant; l’Ignasi, un futur científic o l’Elisabet, una flautista amb projecció internacional.

 

Gràcies a la tasca de la fundació 1.941 persones grans han millorat la seva qualitat de vida, s’han generat 197 llocs de treball per a persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, 3.397 joves participen en programes de promoció científica o 72.283 persones han gaudit d’espais naturals de gran valor. Podeu consultar tots els resultats a la Memòria anual.

 

La Fundació Catalunya La Pedrera busca connectar amb la ciutadania i amb l’ambient que es viu al carrer i a tota la ciutat de Barcelona durant la diada de Sant Jordi.

#SomPedreraFundació  #SantJordi a #LaPedrera