La Perla 29 inicia una nova línia dins el seu projecte: La Perla petita (dijous 19 de maig)

La Perla 29 inicia una nova línia dins el seu projecte: La Perla petita.
la perla
 
La nostra voluntat és, a banda de seguir fent espectacles familiars com hem fet els darrers anys, començar a treballar amb escoles per fer un acompanyament, una col·laboració en l’espai de teatre. Sempre amb Rosa Gàmiz i Oriol Broggi es farà un seguiment del que ja es treballa amb els centres educatius per tal de sumar la visió professional.

Aquesta experiència ja l’hem començat amb l’escola Joan Pelegrí del barri d’Hostafrancs. De cara al curs vinent, la col·laboració començarà amb l’escola Súnion. L’acompanyament s’adapta al projecte de cada centre, i es treballa a partir de diferents formats: assistència a sessions de treball de l’escola, tallers específics per als nens/es del centre i visites al teatre Biblioteca de Catalunya i assajos de companyies professionals.
 
Per tal de poder reflexionar entorn al tema de l’educació i l’art, el vincle entre eduació i cultura i com l’art entra dins els plans educatius iniciem amb la Maria Dolors Bonal, pedagoga, unes trobades per pensar junts i en veu alta. 

Dijous 19 de maig a les 18.30h
Teatre Biblioteca de Catalunya
Aforament limitat, cal confirmar assistència a info@laperla29.cat. 

Si voleu començar a donar-hi voltes, podeu llegir aquest article aparegut al Diari Ara el passat 20 de febrer

Us hi esperem!