La plaça de Catalunya tornarà a ser el centre del Nadal a la ciutat. Del 21 de desembre al 4 de gener es transformarà en la Ciutat dels Somriures

nadal_placa_catalunya_2_710x379

 

 

 

 

 

 

 

La plaça de Catalunya tornarà a ser el centre del Nadal a la ciutat. Del 21 de desembre al 4 de gener es transformarà en la Ciutat dels Somriures, gràcies a un munt d’activitats lúdiques i escèniques. A més, serà, de nou, l’escenari de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària.

El Senyor Hivern, el protagonista del Nadal, serà el convidat d’honor a la Ciutat dels Somriures, on representarà l’espectacle La ciutat dels galets. El titella gegant disposarà aquí d’un espai on descansar. Però, atenció, com si es tractés d’un particular taller de Geppetto (el pare de Pinotxo), cobrarà vida a certes hores del dia i travessarà la plaça fins a l’escenari central, on protagonitzarà un espectacle a càrrec de la companyia Efímer, en què també participaran El Gran Llibre de les Coses Petites i les Fonts Bessones de la plaça.

Activitats lúdiques, culturals i esportives

A la Ciutat dels Somriures també hi haurà activitats com el Bulevard de la Memòria (Cia. Minimons), el Teatre (Matito Titelles), la Llibreria (Marga Socias), la Botiga de Joguines (El Pájaro Carpintero) i la Botiga d’Esports (activitats esportives a càrrec de l’Institut Barcelona Esports). L’interior de la plaça estarà dos dies dedicat especialment als joves, amb El Ritme del Carrer.

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Per quarta vegada consecutiva, aquesta fira mostrarà com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària durant tot l’any i a tots els districtes de la ciutat. Una seixantena d’entitats i projectes vinculats al consum responsable i a l’economia social i solidària presentaran els seus serveis i productes i una àmplia oferta d’activitats.

A més, hi haurà un seguit d’activitats dinamitzadores organitzades a l’Espai Consum Responsable, una carpa escenari on tindran lloc activitats de reflexió i debat, actuacions musicals i de públic familiar, de sensibilització i promoció del consum responsable per a tota la ciutadania. La fira estarà ubicada a la corona exterior de la plaça i estarà oberta en horari d’11.00 a 20.30 hores, excepte els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, que romandrà tancada.

Patges reials

Finalment, els dies 2, 3 i 4 de gener s’hi habilitarà un espai per als patges i els carters reials, amb la presència dels patges Estel i Omar.