La plaça dibuixa 2016 (dissabte 21 de maig de 2016 de 10 a 14h)

La plaça dibuixa 2016

Dissabte 21 de maig de 2016 de 10 a 14h

 

TARJET~1

 

 

 

 

 

 

 

Altres edicions

Actualment la Plaça Reial és un lloc poc freqüentat pels barcelonins. Amb aquesta acció i per segon any, volem que els ciutadans de Barcelona tornin a fer-se-la seva i dibuixin el seu propi quadern de viatge al voltant de la plaça.

El proper dissabte 21 de maig  s’obriran quatre edificis de la plaça perquè qui ho vulgui la pugui dibuixar des d’un punt de vista diferent. El material el posa la Fundació Setba, que enguany també organitza un sorteig de material de Belles Arts, gentilesa de Barna Art, entre els participants.

Comptarem amb la participació de 15 reconeguts sketchers de la ciutat i de 15 estudiants d’art d’escoles del districte.

Tarjetó La Plaça dibuixa 2016

L’organització disposarà de dues carpes a la plaça: una d’informació, on es farà el lliurament del material de dibuix i el registre de participants; i l’altra pel taller de dibuix infantil, impartit per l’il·lustrador Lluïsot el Ninotaire, que ajudarà als nens a dibuixar la plaça i a observar les peculiaritats de la mateixa.

En aquesta segona edició, la jornada estarà amenitzada per la Dixie Band Taller de Musics i del Taller Obert, un projecte de reinserció social a través de la música del mateix Taller de Musics.

Els originals, tant dels professionals com dels estudiants i aficionats, s’exposaran a la sala Llimona de la Fundació Setba durant els mesos de juny i juliol de 2016, coincidint amb l’exposició Setba Jove i en el marc de l’esdeveniment ART NOU/ PRIMERA VISIÓ.

A aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació Setba, s’hi suma l’Associació de comerciants de la Plaça Reial, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Banc de Sabadell.