La productora El Terrat i Movistar Plus+ han escollit la Sala Gran del Teatre Gaudí per enregistar el nou programa de comèdia de Berto Romero, ‘El Consultorio de Berto’, que es podrà veure a partir del 20 de maig

El Teatre Gaudí es transforma en un plató de televisió en la nova producció de Movistar Plus+

La productora El Terrat i Movistar Plus+ han escollit la Sala Gran del Teatre Gaudí per enregistar el nou programa de comèdia de Berto Romero, ‘El Consultorio de Berto’, que es podrà veure a partir del 20 de maig

El Teatre Gaudí Barcelona es converteix en un plató de televisió pel nou programa de Movistar Plus+, ‘El consultorio de Berto’. La nova producció d’El Terrat amb el reconegut comediant Berto Romero ha escollit la Sala Gran del Teatre Gaudí per enregistrar cadascun dels programes que es podran veure a Movistar Plus+ a partir del 20 de maig.

Des de la direcció del Teatre, s’ha volgut donar una segona vida a l’emblemàtic escenari a quatre bandes del Teatre Gaudí, mantenint la programació prevista de teatre de la temporada. La disposició en forma de quadrilàter de la Sala “La Claca” encaixa a la perfecció amb el format de comèdia que buscava la productora i el client.

“Estem molt contents de poder donar-li un nou ús a aquesta sala tan especial”, remarca Ever Blanchet, dramaturg i director del Teatre Gaudí. “Ja fa 16 anys que la productora Versus Teatre ens vam traslladar aquí, on hi havia un supermercat, i vam poder fer realitat el somni de comptar amb un escenari a quatre bandes”, afegeix. De fet, els camerinos del teatre (i ara també de televisió), són les antigues càmeres frigorífiques del supermercat.

La Sala Petita ‘Teresa Calafell’, annexa a la Sala Gran i sovint escenari de produccions de caire més intimista al Teatre Gaudí, s’ha transformat en l’estudi de realització de la productora durant l’enregistrament dels programes. L’anomenada “màgia de la televisió” ha fet possible que aquesta producció convisqui amb la programació habitual del Teatre Gaudí a la Sala Gran, en aquest cas amb les obres ‘Berta i Marià’ i ‘Hi Haurà un Setembre per Tothom’.

L’acord arribat entre la productora El Terrat i el Teatre Gaudí Barcelona dona oxigen a una sala de teatre de mitjà format, que ha vist retallades les ajudes i subvencions a les quals ha tingut accés amb el pas dels anys com a companyia.

‘El Consultorio de Berto’ és una producció original de Movistar Plus+ en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Berto Romero respondrà preguntes tan increïbles com intranscendents que tots ens hem fet en algun moment, ja sigui en un embús, un lavabo o en una cua per comprar el pa. El comediant català ens regalarà tota la seva saviesa per ajudar-nos a entendre com funciona al món (o almenys ho intentarà).
 

Teatre Gaudí: Creativitat, llibertat, proximitat
Nascut el 2008 entre l’Eixample i Gràcia, el Teatre Gaudí de Barcelona és un equipament cultural referent pel que fa a la llibertat creativa, l’esperit lúdic i de formació ètica i estètica de l’espectador. Des de les dues sales del teatre de proximitat, es fomenta la interacció entre les persones, que aporta creixement cultural en diferents aspectes: reflexió, ambició de superació personal, socialització, debat, confrontació i experiència creativa.