La Sala Versus Glòries estrena «Feliç Diwali», una comèdia nadalenca plena de pau, amor i mala bava Del 19 de desembre al 2 de febrer

Feliç Diwali és la 5ª producció d’Apunta Teatre SCCL i compta amb el mateix segell de les anteriors on els riures estan assegurats.La Sala oferirà una funció especial per Cap d’Any amb raïm, cava, cotilló i música fins les 2 de la matinada.

Hi ha un proverbi xinès que afirma “Si no vols que se sàpiga, no ho facis”. Possiblement aquesta dita té milers d’anys, però avui resulta més actual que mai. Més que res, perquè amb l’ús compulsiu que fem d’internet, deixem rastre de totes les nostres accions. “De totes” vol dir “de totes”. Sí, també de les més humiliants. Tot plegat fa por.
 Feliç Diwali no és cap història de terror. És una comèdia. O, per ser més exactes, és un thriller que fa riure. La història té lloc a una de les startups amb més èxit del moment, LaocoonTech, una empresa tecnològica on els caps i els empleats són amics i lluiten junts per fer un món millor. O almenys això és el que expliquen fins que uns dies abans de Nadal uns hackers roben les dades dels quatre socis fundadors i comencem a descobrir les seves intimitats. I d’això ens en riurem, bàsicament perquè no és a nosaltres a qui han robat les dades. És al Jordi (interpretat per l’Alberto Lozano), a l’Andreu (Ramon Godino), a l’Héctor (Toni Soldevila) i a l’Isidre (Joan Martínez Vidal), que són respectivament CEO, cap de recursos humans, cap de vendes i programador en cap de l’empresa. Podrem veure des d’una distància privilegiada com els seus secrets més ben amagats surten a la llum i com les seves misèries són exposades sense pietat. Aprofitem, doncs, per divertir-nos ara que el problema el tenen ells. Perquè, i si el robatori de dades es produís a l’empresa on treballem? Potser aquí sí que ens espantaríem.
 
“Feliç Diwali” és la cinquena producció d’Apunta Teatre SCCL, en aquest cas escrita i dirigida per Xavi Morató, però amb el mateix segell de les anteriors produccions (Cloaca, La Peixera, Sota la Catifa, El Funeral de MaryLin): comèdia negra on els riures estan assegurats. Malacara Blues Band tornarà a posar la banda sonora de l’espectacle, il·luminat com sempre per Daniel Gener i vestit per Sergi Cerdán. L’obra estarà en cartell des del 19/12 al 2/02 a la Sala Versus Glòries amb una funció especial per cap d’any on celebrarem plegats l’arribada del 2020 amb cotilló, cava, raïm i música fins les 2 de la matinada. 


Sinopsi
Des de dins, totes les empreses semblen funcionar igual de malament. Solen estar tan plenes de gent incompetent que resulta increïble que els seus negocis no s’enfonsin. Però LaocoonTech és diferent. LaocoonTech és una empresa tecnològica on els caps i els empleats són amics i lluiten junts per fer un món millor. O almenys això és el que expliquen fins que uns dies abans de Nadal uns hackers roben les dades dels quatre socis fundadors i comencem a descobrir les seves intimitats. Feliç Diwali: una comèdia nadalenca plena de pau, amor i mala bava.

Durada: 1 hora 30 minuts
Català
Text i direcció:  Xavi Morató
Repartiment:  Ramón Godino, Alberto Lozano, Joan  Martínez Vidal i Toni Soldevila
Ajudant de direcció:  Rafaela Rivas
Música original:  Malacara Blues Band
Escenografia i vestuari:  Sergi Cerdán
Disseny il·luminació:  Daniel Gener
Multimèdia:  Xavier Pijuan
Disseny gràfic:  Dani Ballesteros
Fotografia:  Guillem Medina
Teaser:  Apunta Teatre SCCL
Fotografia espectacle:  Jofre Blesa
Regiduria:  Marc Menéndez
Producció executiva:  Jofre Blesa i Ramon Godino
Una producció de:  APUNTA TEATRE SCCL 
Del 19 de desembre al 2 de febrer
de dimecres a dissabte a les 20:30h
diumenge a les 18:00h