Teatro

La Sala Versus Glòries obre les portes amb l’estrena de l’obra ‘Enverinades’, de la Cia. Kalamukanas.

La Sala Versus Glòries obre les portes amb l’estrena de l’obra ‘Enverinades’, de la Cia. Kalamukanas. L’obra, escrita i dirigida per l’autora contemporània Àngels Aymar, gira entorn als contes tradicionals i està protagonitzada per les actrius Àngela Jové, Sílvia Sabaté i Blanca Pàmpols.

30603025_222820618476525_3727223927148118016_n

Qui eren la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus? Van existir, realment? Què hi ha de veritat, en les seves històries? Quina influència han tingut en nosaltres, els seus contes? Què passaria si els contes tradicionals, els que ens han explicat tota la vida i dels que es continuen fent versions en llibres, pel·lícules i obres de teatre, un dia desapareguessin? Tres reconegudes professores i assagistes, especialitzades en els personatges de la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus, respectivament, s’han reunit per prendre una decisió transcendental sobre la pervivència dels seus contes. Mentre argumenten les seves particulars posicions, s’aniran fusionant amb els personatges de ficció.

‘Enverinades’ és el resultat d’un treball de documentació de l’autora, que aporta dades poc conegudes sobre les tres protagonistes dels contes i ens descobreix aspectes insòlits que les desmitifiquen. Amb un llenguatge irònic, de vegades cru i altres poètic, l’obra connecta no només amb la nostra generació, sinó també amb la dels nostres pares i avis, i amb els joves d’avui, perquè tots hem escoltat de petits els mateixos contes.

   

Dates:

Del 2 al 27 de maig de 2018.

Sessions:

De dijous a dissabte a les 20.30h

i diumenge les 19.00h

Durada: 80 min

 

Companyia: Teatre Kaddish/Kalamukanas

Repartiment: Àngela Jové, Sílvia Sabaté i Blanca Pàmpols

Direcció: Àngels Aymar

Ajudant de direcció: Montse Enguita

Text original: Àngels Aymar

Fotografía: David Ruano


Després d’un breu temps de reformes, l’antic Versus Teatre obre de nou les portes amb el nom de Sala Versus Glòries. Un nou un espai per el desevolupament de les arts escèniques amb l’objectiu de tornar a ser un referent de l’off de Barcelona.