Teatro

La setmana del 5 al 9 de desembre tindrem el plaer d’acollir «LLUEVEN VACAS» a la Sala Versus Glòries

TiÃŒtol2

 

 

 

 

 

 

 

 

La setmana del 5 al 9 de desembre tindrem el plaer d’acollir «LLUEVEN VACAS» a la Sala Versus Glòries, una història que ens mostra la crua realitat de la violència de gènere al nostre país. Es tracta de la primera proposta escènica de la companyia La Casa Be, que posa en escena aquest mal endèmic que malauradament viu a moltes llars d’Espanya.

Carlos Be s’ha encarregat de la direcció d’aquesta peça i ho fa d’una manera intel·ligent i poètica. L’actriu Lídia Navarro i l’actor Joan Bentallé interpreten un matrimoni podrit i Carol Verano apareix en el paper d’amant per donar un toc de gràcia a aquesta situació insostenible.»Llueven Vacas» voldria no existir, però aquesta obra crida per cada dona que ja no està.

La companyia la formen Carlos Be i amics amb el propòsit d’oferir propostes de qualitat a un públic exigent. Després de passar per Madrid, Santander, València i Sevilla, arriben perprimera vegada a Barcelona.

«Llueven Vacas» arriba als escenaris des de la gran pantalla. L’any 2017 Fran Arràez va dirigir aquesta història amb Maribel Verdú, María Barranco, Laia Marull, Eduardo Noriega i altres actors i actrius del cinema espanyol que col·laboren en aquest llargmetratge que evidencia la normalització de les relacions abusives.

D’aquesta manera des de la Sala Versus Glòries volem donar suport al teatre compromèsamb la realitat social que ens envolta. No badeu perquè només en podrem gaudir del 5 al 9 de desembre.

 

  

 

DATES

Dimecres, dijous i divendres a les 20:30h.

Dissabte a les 18:00h i a les 20:30h.

Diumenge a les 18:00h.

*Dijous 6 i dissabte 8 hi haurà col·loqui postfunció amb els membres de la companyia.

 

SINOPSI

De la dramaturgia al cine, y de la gran pantalla al teatro. Carlos Be estrena en un escenario su «Llueven vacas». Fernando y Margarita viven juntos una relación donde decir «Llueven vacas» se ha convertido en el más falso de los «Te quiero». Llueven vacas nos introduce en un hogar donde la violencia de género es el pan de cada día. Este hogar no debería resultarnos desconocido, ni tan siquiera lejano, o ajeno, vista la proporción de mujeres víctimas de violencia de género que existen en España.

Que a ese oscuro sentimiento que habita en ese hogar se le llame amor es una de las mayores atrocidades, y eso es lo que nos encontramos en ese hogar no tan lejano, no tan ajeno, de Fernando y Margarita: un hombre que le dice a su mujer el peor de los «tequieros». Llueven vacas querría no existir, pero esta obra grita por cada mujer que ya no está.

 

FITXA TÈCNICA

 

Text i direcció: Carlos Be

Repartiment:

Margarita: Lidia Navarro

Fernando: Joan Bentallé

Coral: Carol Verano

Equip artístic:

Il·luminació: Joaquín Navamuel

Espai sonor: Alejandro Remeseiro

Dissey gràfic: Juanjo García

Ajudant de direcció: Romeo Urbano

Producció executiva: Montse Pin

Producció general: Crismar López