La Setmana del Llibre en Català estrena disseny (del 2 a l´11 de setembre)

La Setmana del Llibre en Català estrena disseny

 slc16-banercentral-devorals_3458
 

 

Literatura. Els nous mòduls s’integraran en l’estètica del Mercat de Santa Caterina i permetran ampliar el nombre d’expositors.

Del 2 a l’11 de setembre l’avinguda de la Catedral de Barcelona es converteix en l’epicentre de la lectura en català. En aquesta edició participaran en La Setmana del Llibre en Català 150 expositors, un 28% més que el 2015.

Una de les novetats d’enguany són els mòduls que s’integraran en l’estètica del Mercat de Santa Caterina i n’incorporaran els colors de la teulada. A més, aquests mòduls es disposaran de manera que creïn un petit recorregut, i així els visitants podran seguir un itinerari per La Setmana.

Aquesta 34a edició de La Setmana concentrarà l’oferta de llibres i publicacions en català més gran de la història. En total hi haurà 63 mòduls i 150 expositors, entre segells editorials, llibreries i institucions, un 28% més que l’any passat. A més, en l’espai iQUIOSC.cat hi haurà una mostra de 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat.

El premi Trajectòria que atorga La Setmana serà enguany per a Anna Casassas, distingida per la seva activitat com a traductora. D’aquesta manera el premi reconeix també la traducció com una feina molt important per fomentar i fer créixer la lectura en català. El guardó, a més, celebra el vintè aniversari. Com cada any, La Setmana del Llibre en Català programarà activitats per a totes les edats, com itineraris literaris, actuacions de contacontes, tallers o xerrades.