ActividadesActualidadExposiciones

La Setmana del Talent inclourà també un ventall de conferències i estudis de cas i el Mercat de Nous Professionals que tindran lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre.

image001 (1)

 

 

 

Enguany la Setmana del Talent compta amb un seguit d’activitats i conferències que tenen com a objectiu estudiar els models de més èxit de l’audiovisual actual. Unes d’aquestes activitats seran les taules rodones i estudis que tractaran sobre la indústria audiovisual danesa, el cas Operación Triunfo, la nova ficció televisiva La Catedral del Mar i la productora d’animació britànica Passion Pictures que acaba d’obrir seu a Barcelona.

 

 

EL MODEL AUDIOVISUAL DANÉS

Dimarts 28 de Novembre, 10:00h
Auditori del CCCB (Montalegre, 5)

 

Dinamarca és un referent pel que fa a la seva indústria audiovisual. En les darreres dècades, les produccions daneses han rebut una gran acceptació internacional i són molts els seus professionals premiats.

Quines són les claus de l’èxit del model danès?

 

Idioma: Anglés

 

Participen:

  • Martin Kofoed (Analysis Consultant) – Danish Film Institute
  • Petar Mitric -Copenhaguen University
  • David Matamoros –Zentropa Spain
  • Ton Lladó – Consultor i economista, expert en el model danès

 

OPERACIÓN TRIUNFO

Dimarts 28 de Novembre, 19:00h
Sala Raval del CCCB (Montalegre, 5)

 

De tant en tant, hi ha programes de tv que es converteixen en tot un fenomen social. Va ser el cas d’Operación Triunfo, un format creat per Gestmusic Endemol que amb la seva barreja de concurs i reality va revolucionar els programes d’entreteniment musical, captivant l’audiència a nivell mundial.

Estrenat a Espanya, el 22 d’octubre de 2001, amb una mitjana de 12,9 milions d’espectadors, des d’aleshores ja s’ha exportat amb èxit a més 22 països.

Quins són els paràmetres de producció que el converteixen en un èxit rotund? Com s’aconsegueix que 16 anys després continuï sent un moviment de masses?

Participa:

  • Jordi Rosell – Productor de Gestmusic
  • Ana Boadas – Guionista d’OT

 

LA CATEDRAL DEL MAR

Dimecres 29 de Novembre, 18:00h
Sala Raval del CCCB (Montalegre, 5)

 

Ficcionar altres èpoques comporta un gran esforç de gestió i producció: Escenografies, vestuaris, attrezzo… I més, si es tracta d’una sèrie. En aquest sentit, Diagonal TV compta amb una llarga experiència i el pròxim mes de gener preparen el llançament de la seva propera superproducció: la sèrie La Catedral del Mar, basada en el best-seller d’Ildefonso Falcones.

¿Com es gestionen els recursos en una producció que abans de la seva estrena ja ha tingut un gran ressò mediàtic?

Participa:

  • Jaume Banacolocha –Productor de Diagonal TV

 

PASSION PICTURES

Dijous 30 de Novembre,18:00h
Sala Raval del CCCB (Montalegre, 5)

 

A l’Estat hi ha unes 200 productores i distribuïdores que es dediquen a l’animació, un 60% de les quals són catalanes. L’animació és un dels sectors amb un creixement més alt a Catalunya. No només quant a la creació de noves empreses sinó també pel que fa a l’acollida d’empreses internacionals.

Aquest últim és el cas de Passion Pictures, productora independent britànica, coneguda per l’animació dels personatges del grup musical anglès Gorillaz, amb seu a Londres i oficines a París, Melbourne, Nova York, i, des de fa dos mesos, amb seu a Barcelona.

Passion Pictures presentarà els seus últims treballs, entre els quals destaquen treballs per Marvel, League of Legends o Gorillaz.
Participen:

  • Enric Venti
  • Paulin Cointot

 

Posteriorment gaudirem d’un pica pica amb tots els assistents

 

Organitzat amb: