La temporada expositiva del 2015 al Museu Picasso arranca amb l’exposició Picasso/Dalí. Dalí/Picasso (del 19/03/2015 al 28/06/2015).

El Museu Picasso celebra el seu primer aniversari com a Fundació, amb un balanç molt positiu i amb nous reptes per aquest 2015.
picasso-dali_jpg_651079503

 

 

 

 

 

 

 

 

La temporada expositiva del 2015 al Museu Picasso arranca amb l’exposició Picasso/Dalí. Dalí/Picasso, que estudia la relació poc coneguda entre Pablo Picasso i Salvador Dalí. Aquesta és la primera mostra dedicada a la relació entre dues de les figures fonamentals de l’art del segle XX, totes dues relacionades amb Barcelona i amb Catalunya, lloc on va començar aquesta història d’admiració d’un jove Dalí, per a un ja mestre Picasso.

En les funcions del Museu com a motor generador i transmissor de coneixement, el proper 30 de gener, tindrà lloc un seminari sobre el període blau de Picasso. Les ponències que s’hi presentaran tracten sobre l’estudi d’obres específiques d’aquest període, que han passat per un procés creatiu complex. Les ponents són conservadores-restauradores especialitzades en l’obra de Picasso de renom internacional.

El 12 de març el Museu, tornarà a reunir experts picassians d’arreu en la segona edició de la Conferència magistral Jaume Sabartés