La Villarroel acollirà Petits Monstres, de la dramaturga Marilia Samper (a partir del 4 de març)

list3

Estrena de Petits Monstres, una comèdia hilarant
————————————————————
El 4 de Març, s’estrena la comèdia Petits Monstres, de Marilia Samper, una autora brasilera afincada a Barcelona què ha ideat un espectacle on a través d’un diàleg entre dues germanes es posa de manifest la diferent manera d’entendre la vida i sobretot de viure-la entre totes dues.
La Marta és una noia metòdica, organitzada que està en procés de separació del seu nòvio, el David. Per la seva part l’Anna no té por a expressar els seus sentiments ni els seus pensaments sobre la vida en general i les persones que l’envolten. La seva crítica àcida a tots ells la porten a sentir un fort despreci cap a ella mateixa i el seu entorn.

Els actors que interpreten els personatges són Vanessa Segura, Marta Aran, Mireia Piferrer, Jordi Andújar i David Vert.

Aposta pels nous formats

Originalment Petits Monstres transcorria a la terrassa d’un pis de Barcelona, precisament on es va començar a interpretar aquesta obra. Això és un fet molt important ja que La Villarroel és una sala dedicada, en part, a donar espai a formats nous, arriscats i on la comèdia és el gènere preferencial pels autors catalans o molt vinculats al país.
Us deixem el vídeo de presentació de l’Anna. Recordeu que properament se n’afegiran de nous al canal «Petits Monstres» de Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=Nb3GLotEZJk

La Pols de Llàtzer García
Amb aquesta obra s’inaugura el cicle l’Off La Villarroel. La Pols, de Llàtzer García, amb la Companyia Arcàdia, va ser un èxit la temporada passada a la Sala Flyhard i des del 4 de Març es podrà veure a La Villarroel. L’obra és la segona part d’una trilogia que l’autor defineix com «petites societats que esdevenen famílies», que comença amb La Terra Oblidada i acabarà amb Els Nens Desagraïts.

La Pols recorre el dia i mig des de la mort el pare del Jacob i la Ruth, fins el seu enterrament. En aquest temps podrem veure la diferent manera de reaccionar dels seus protagonistes, on també pren importància el paper de l’Alba. El repartiment està format per Marta Aran, Laura López i Guillem Motos.

Llàtzer García ho defineix com: «Els éssers que poblen aquest petit univers tenen l’esperit violent i apassionat propi de la joventut, una joventut que ja no se sent capaç de sentir res per la desaparició dels seus predecessors.»

Actualment el director està preparant la
versió cinematogràfica d’aquesta obra.
http://www.lavillarroel.cat/ca/ex/987/el-credit

Últimes representacions de El Crèdit

Després de més de 360 representacions, El Crèdit s’ha convertit en una de les obres més apreciades de la nova dramatúrgia catalana. Més de 125.000 espectadors han vist com un home aparentment normal és capaç d’amargar la vida de tot un director d’oficina bancària perquè aquest es nega a donar-li un crèdit.
Sota la direcció de Sergi Belbel, els actors Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, amb Pere Ponce desde el mes de Novembre, han fet riure milers de catalans amb una història, ambientada en els temps de l’actual crisi, que obliga l’espectador a debatre’s entre les ganes de ferir un personatge del sistema econòmic, i un pobre home, com cadascun dels espectadors, que va massa enllà del què és habitual per aconseguir el què desitja.

La mordaç comèdia de Jordi Galceran ha enamorat els espectadors durant dues temporades a Barcelona, on ha aconseguit més d’un 86% d’ocupació de la sala, i ara començarà una gira que la portarà per diverses poblacions catalanes.