Cine y series

L’aclamada cinta de terror ‘La Bruja’ inaugurarà Sitges 2015

L’aclamada cinta de terror ‘La Bruja’ inaugurarà Sitges 2015

463ee4_The-Witch

 

 

 

 

 

 

La pel·lícula del debutant Robert Eggers va ser una de les triomfadores del darrer Festival de Cinema de Sundance i serà distribuïda a l’Estat espanyol per Universal Pictures International Spain

Bruixeria, supersticions i fenòmens paranormals es reuneixen a La Bruja (The Witch), títol inaugural de la 48ª edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc del 9 al 18 de octubre. Sitges reforça així el seu compromís amb els nous talents del gènere i es consolida com el gran aparador del millor i el més nou del gènere fantàstic internacional.

La producció nord-americana La Bruja (The Witch) està dirigida pel debutant Robert Eggers, que es va alçar amb el premi al millor realitzador a Sundance 2015, convertint-se en un dels nous directors amb major projecció dins el panorama del cinema fantàstic actual.

El film, protagonitzat per Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie i Harvey Scrimshaw, manté a l’espectador en una atmosfera de malson opressiva en el marc de la Nova Anglaterra de mitjan segle XVII. Una família de colons cristiana, formada per un matrimoni i els seus cinc fills, viu a prop d’un bosc que, segons les creences populars, està controlat per un mal sobrenatural. Quan el seu fill nounat desapareix i els cultius fracassen, els membres de la família es rebel·len els uns contra els altres.

La Bruja combina la vocació de cinema de terror clàssic amb l’especulació històrica i el drama familiar, indagant també en les arrels de la religiositat de la societat nord-americana així com també en la naturalesa del Mal. La Bruja ha obtingut crítiques brillants dels principals mitjans de comunicació especialitzats com Variety, que la comparava a clàssics del gènere com El resplandor de Stanley Kubrick amb tocs de La cinta blanca de Michael Haneke, convertint-se en una de les pel·lícules de gènere més esperades de l’any i que arribarà a l’Estat espanyol distribuïda per Universal Pictures International