L’actor català Christian Rodrigo protagonitza juntament amb Scarlett Johansson i Matthew McConaughey la nova campanya mundial de Dolce & Gabanna

foto_400_02L’actor català Christian Rodrigo protagonitza juntament amb Scarlett Johansson i Matthew McConaughey la nova campanya mundial de Dolce & Gabanna

L’actor barceloní, Christian Rodrigo, que resideix a Los Angeles des de fa cinc anys, interpreta el germà de Matthew McConaughey i el cunyat d’Scarlett Johansson a la nova campanya mundial de la fragància “The One” que ha tornat a unir dues estrelles de Hollywood.

La reconeguda fotògrafa francesa Brigitte Lacombe va ser l’encarregada de fotografiar aquesta fictícia família italiana de l’actor Matthew McConaughey, el passat mes de febrer del 2015 a Los Ángeles, creant una estampa popular d’una família tradicional i multigeneracional, tal i com ha anat recreant últimament la marca.

Aquesta no és la primera vegada que Christian Rodrigo treballa amb grans estrelles de Hollywood. El 2003 va ser el segon ajudant de direcció de John Malkovich durant el muntatge de l’obra teatral Hysteria que l’actor americà va dirigir a Espanya. El 2008 va rodar juntament amb Robert Pattinson (Crepúsculo) el film Little Ashes sobre la relació de joventut que van mantenir Salvador Dalí, Luís Buñuel i Federico Garcia Lorca (coproducció internacional entre Anglaterra i Espanya). El 2010 va rodar un videoclip amb Bon Jovi. Des de fa tres anys és un dels actors d’una de les companyies de teatre més prestigioses d’Estats Units, The Actors’ Gang, de la qual, Tim Robbins (Cadena perpetua, Mystic River) n’és el director artístic, i amb la qual ja ha participat en muntatge com The Ghost Sonata de Strindberg, dirigida per Brain T. Finney. Per últim, el seu últim llargmetratge està pendent d’estrena No Way Out, en el què va treballar juntament amb Danny Trejo (Machete) i Estella Warren (El planeta de los Simios), entre d’altres.

Actualment està preparant els rodatges de dos llargmetratges, un a Filipines – drama històric ambientat al 1670 sobre la vida de Pedro Calungsod i el Missioner Diego Luis de San Vitores (personatge que interpretarà l’actor espanyol) – i un segon que parla de les conseqüències dels matrimonis pactats entre dones iranianes y homes iranians amb nacionalitat americana, tot i que ell ha expressat en diverses ocasions les ganes de venir a rodar de nou a Espanya.

Per això el podrem veure al film La Llave de la Felicidad que dirigirà Roger Delmont a finals de la pròxima primavera a Barcelona, juntament amb un gran repartiment, format entre d’altres per Emilio Gutiérrez Caba, Alexandra Jiménez, Miquel Fernández o Andrea Trepat. Al mateix temps, és possible que també el veiem a la petita pantalla en un parell de sèries de televisió tot i que encara no pot desvetllar-ne els detalls.