L’AFAC i Teatre8 presenten “Un Fil Vermell” (22 de febrer)

Cartell Salesians

Després de l’èxit obtingut a moltes ciutats del país, la obra de teatre infantil s’estrena a Barcelona el proper 22 de febrer

La Asociación de Familias Adoptantes en China (AFAC) juntament amb la companyia Teatre8 presenten l’obra teatral “Un Fil Vermell”. La representació tindrà lloc el proper 22 de febrer a les 18 hores al Teatre del Col•legi Sant Josep – Salesià (C/Rocafort, 42).

“Un Fil Vermell” s’estrena per a primera vegada a Barcelona, l’espectacle teatral és una adaptació de “El Hilo Rojo”, obra original escrita per Angeles Delgado, que narra la història de la trobada d’uns pares amb la seva filla, que ha nascut a molts quilòmetres de distància del seu nou poble, el seu nou país. Aquesta obra de teatre infantil, dirigida a nens de 3 a 12 anys, es basa en màscares i tots els personatges representen diferents animals. La obra té l’objectiu pedagògic d’acostar als infants el terme de l’adopció com a una alternativa natural per a formar una família, defensant els conceptes d’igualtats i refusant les diferències per raça o sexe.

L’AFAC continua portant a terme diferents actes benèfics amb la intenció d’aportar recursos per a millorar la qualitat de vida dels nens que es troben als orfenats de la Xina. L’associació està dedicada íntegrament a la realització de projectes a la Xina, en els últims cinc anys, ha destinat el 100% dels seus recursos a la realització de més de 56 projectes. L’AFAC reforça la seva participació en tasques per procurar un món millor a molts nens amb necessitats especials, aquests “nens invisibles” que difícilment mai podran saber el que és el caliu d’una família.

Les entrades per a assistir a la representació de “Un Fil Vermell” es poden comprar a través de la web www.afac.info, el preu és de 6€ i tots els beneficis aniran destinat als projectes que porta a terme l’AFAC tant als orfenats de la Xina com al nostre país.