L’’After Horror Lounge’ de Casa Bacardí arriba a Sitges 2015

L’’After Horror Lounge’ de Casa Bacardí arriba a Sitges 2015

2015_premsa_newsletter_02

 

 

 

 

 

L’espai es convertirà en el punt de trobada de les persones més rellevants de la indústria cinematogràfica i els aficionats al cinema fantàstic

Els visitants podran viure una experiència d’autèntica por en el “Horror Box”, un espai creat en exclusiva per a aquests dies

Els assistents al Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya comptaran enguany amb un lloc perfecte per trobar-se i comentar les pel·lícules que protagonitzaran la programació d’aquesta 48a. edició del Festival: l’After Horror Lounge de Casa Bacardí.

Els dos caps de setmana que dura el Festival, Casa Bacardí obrirà les seves portes perquè els membres més destacats de la indústria cinematogràfica i els aficionats al cinema fantàstic puguin gaudir dels millors còctels i d’un entorn molt especial. Per completar l’experiència, els assistents podran sentir la por en primera persona a l’Horror Box, un espai aterridor que segur apassionarà als aficionats al cinema de terror.

Els usuaris que s’apropin a l’After Horror Lounge podran degustar, a més dels emblemàtics Mojito, Cuba Libre i Daiquiri, el còctel més terrorífic del Festival, creat en exclusiva per a l’ocasió per Jaime Añón, guanyador de la final espanyola de la Bacardí Legacy Global Cocktail Competition.

“AFTER HORROR LOUNGE” – CASA BACARDÍ:

Dies d’obertura: Del 9 al 12 i del 16 al 18 d’octubre.

Horari: De 18 h a 21 h.

Ubicació de Casa Bacardí: Plaça Ajuntament, 11, 08870 Sitges, Barcelona.

Entrada gratuïta.