L’Ajuntament de Barcelona s’omple de llum i color (del 06.02.2015 al 08.02.2015)

L’Ajuntament de Barcelona s’omple de llum i color

Eulys_1

 

 

 

 

 

 

• Els alumnes d’ELISAVA donen vida a la gastronomia, la nit i els sons de la ciutat amb el mapping audiovisual «5 trets de llum»

• Els estudiants participen al Festival LLUM BCN amb aquest projecte i amb «Batec de llum», una intervenció efímera a la seu de la SGAE

La gastronomia, la vida nocturna, els colors i els sons de la ciutat són alguns dels temes que els alumnes del Màster en Disseny Publicitari i Comunicació, el Màster en Disseny i Direcció d’Art i el Grau en Disseny d’ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona tracten en els cinc mappings que projecten sobre la façana de l’Ajuntament de la ciutat, dins del marc del Festival LLUM BCN.

El projecte anomenat «5 trets de llum» està format per un conjunt de càpsules audiovisuals que fan somiar el públic tot mostrant la ciutat a través de la mirada dels joves creatius.

El disseny, l’art i la tecnologia es combinen en un espectacle de llum que mostra com perceben la ciutat les noves generacions de creadors, entre els quals es troben dissenyadors, directors d’art, comunicadors i publicistes, que exploren la bellesa, la cultura i la diversitat de la capital catalana a través de l’art del vídeo mapping.

L’espectacle, de deu minuts, realitzat amb la col·laboració de Franc Aleu i el suport tècnic de Martina Ampuero i José Vaaliña, es compon de les següents obres: «Un regal per a nosaltres», «Menú català», «L’aventura d’Euly», «Somni de llum» i «Murph».

ELISAVA també presenta el projecte «Batec de Llum», una intervenció efímera en el pati del Palau Bru, seu de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE), realitzada per estudiants del Grau en Disseny i del Grau en Enginyeria de Disseny Industrial, amb una junior designer.

L’atmosfera que es respira al palau, la seva arquitectura i el patrimoni que custodien el seu Centre de Documentació i Arxiu són els elements clau a partir dels quals l’equip d’ELISAVA ha desenvolupat la idea del projecte que fusiona disseny, tecnologia i llum en un espai màgic que “batega”.

 

 

CARACTERÍSTIQUES «5 TRETS DE LLUM»

Lloc: Façana de l’Ajuntament de Barcelona (Plaça de Sant Jaume)
Data: Del 06.02.2015 al 08.02.2015.
Divendres 6, de les 19.20h a les 19.55h i de les 20.30h a les 23.45 h
Dissabte 7, de les 20.20h a les 23.45h.
Diumenge 8, de les 19.20h a les 22.45h

Imatges:

«Un regal per a nosaltres»
Equip: Alan Ramírez , Lucha Ortiz, Juepuchaa!, Pietro Zoli.
«Menú català»
Equip: Gara Béjar Millet, Silvia Calvo Rodríguez, Lidia Cánovas Cervera, Paz Román Fuchslocher, Virginia Sancho Peña, Pau Tobella Mayans.

«L’aventura d’Euly»
Equip: Olga Sieso, Anita Rangel, Mavi Parra Lander, Sara Torrent, Lucas Carrascosa, Clara Torra Navas.

«Somni de llum»
Equip: Joan Grassot, David Ros, Damià Ramos, René Ponte,Thomas Verbal.

«Murph»
Equip: Fernando Pérez Arrúe, Juan Esteve Corres, Yaiza Gutiérrez, Marina Quer, Carolina Barberis, Lluis Puig.

 

 

CARACTERÍSTIQUES «BATEC DE LLUM»

Lloc: Pati de la SGAE (Passeig Colom 6, Barcelona)
Data: Del 06.02.2015 al 08.02.2015.
Divendres 6 i dissabte 7, de 18.30h a 24h.
Diumenge 8, de 18.30h a 23h

Tutor: Jordi Ballesta
Equip del projecte: Teresa Baena, Miguel Barrio, Pol Domènech, Adrià Margall, Noa Massanet, Eva Molins, Patricia Parejo, Arnau Parés, Marta Pérez, Joan Recasens i Andrea Vallvé
Electrònica, programació i so: Eduard Castany i Raul Nieves
Consultor de producció: Josep Novell
Coordinació: Raffaella Perrone
Responsable del projecte: Albert Fuster
Agraïments a: Joan Planas, Daniel Roman, Joaquim Matutano i Xavier Riudor

 

 

ELISAVA

Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA es una de les escoles més rellevants a Europa, pionera en els estudis de Disseny i Enginyeria.

El Centre, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, té 2.000 estudiants d’arreu del món. L’Escola imparteix Graus Oficials en Disseny i en Enginyeria de Disseny Industrial, així como el Màster Oficial en Disseny i Comunicació. La seva oferta formativa també inclou Màsters, Postgraus, Cursos d’Especialització, Programes d’Estiu, Study Abroad y Visiting Universities Courses relacionats amb les àrees de Disseny Gràfic i Comunicació, Disseny de Producte, Disseny d’Espai i Arquitectura, Food Design, Disseny d’Interacció i Estratègia i Management.

ELISAVA està ubicada en unes modernes instal·lacions a La Rambla, al cor de Barcelona.
www.elisava.net