L’ALMERIA TEATRE estrena FUSELLS de BRECHT amb adaptació i direcció de Daniel J. Meyer (3 de febrer)

foto_fusellsL’ALMERIA TEATRE estrena FUSELLS de BRECHT amb adaptació i direcció de Daniel J. Meyer

Us informem que el dia 3 de febrer, a les 20:00 hores l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64, Barcelona) estrenarà l’espectacle FUSELLS, una adaptació de la cèlebre obra de Bertolt Brecht Els fusells de la Sra. Carrar dirigida per Daniel J. Meyer.

FUSELLS arriba al Teatre Almeria de la mà de la jove companyia Descartable Teatre i amb alguns dels millors actors de la seva generació, com són Jaume Madaula (La Riera de TV3, Celobert amb Josep Mª Pou) Cristina Arenas (El cantador, 100 femmes), Quim Àvila (La Riera de TV3, Ricard de 3r) Georgina Latre (Ventdelplà, Vilafranca) i Jordi Llovet (Mercader de Venècia al TNC, Rei Lear amb Lluís Pasqual).

L’espectacle té com a context social i històric la Guerra Civil espanyola i explora un tema transversal: ningú està exempt d’un posicionament davant la guerra. A FUSELLS, Brecht explica com allò social, allò polític i allò col·lectiu ens incumbeix individualment i col·lectivament. L’obra planteja que hi ha moments a la història en què no es pot ser neutral.

La història transcorre en un dia i podem veure com Teresa Carrar, la gran de tres germans, no permet, per raons morals i religioses, que els seus germans petits participin en la lluita armada. Però, mentre aquest dia transcorre normalment, els fets immediats -la mort d’un dels seus- fa que Teresa es submergeixi en l’espiral de violència que la conduirà al front de batalla, al costat del seu cosí i dels seu germà menor.

Descartable Teatre és una companyia fundada i gestionada fa 4 anys per Daniel J. Meyer i Laia Pellejà que té com a objectiu crear espectacles que apropin les arts escèniques a aquell públic que no hi està habituat o que, actualment, no hi veu reflectides les seves inquietuds culturals. El seu llenguatge és directe i multidisciplinari, d’’acord amb la societat contemporània.