Lapsus Festival 2018 els dies 6 i 7 d’abril CCCB/LAUT

28279665_10155404287253806_5067372677986583850_n

 

 

 

 

Craig Leon, Lee Gamble, D’Arcangelo, i els showcases de Príncipe Discos i Modern Obscure Music entre les noves
confirmacions que completen el cartell de la cinquena edició de Lapsus Festival

 

• Artistes com Lee Gamble o D’Arcangelo tanquen una llista de confirmacions que es va obrir fa unes setmanes amb noms com Hans-Joachim Roedelius, Deena Abdelwahed o el showcase de Whities.

 

• L’actuació del nord-americà Craig Leon i la dels hispans-noruecs N.M.O. completen l’oferta d’un divendres dedicat als sons pioners de l’electrònica al Teatre del CCCB.

 

Lapsus Festival arriba a la cinquena edició, consolidant la seva aposta per la música electrònica d’avantguarda i renovant el seu compromís com a selector de les tendències que no tenen cabuda en altres festivals de la ciutat. Un format que aposta per la
comoditat i la qualitat, lluny de les grans massificacions.
Lapsus Festival s’estén en nombre de dies. El divendres 6 comptarà amb una programació molt especial dedicada als pioners de l’electrònica, formada per l’artista alemany i llegenda del kraut Hans-Joachim Roedelius, que presentarà en exclusiva el seu nou espectacle “En Este Instante”; el visionari productor nord-americà i pare del so punk Craig Leon, interpretant per primera vegada a Barcelona els seus àlbums “Nommos” i “Kanon”; i el duet hispà-noruec experimental N.M.O.

Una primera jornada que tindrà lloc al Teatre del CCCB –co-productor de l’esdeveniment des de la seva primera edició– i que també comptarà per primera vegada amb una extensió nocturna a la sala LAUT. En aquest increïble espai situat al centre de Barcelona i equipat amb un so d’última generació, tancarà la jornada del 6 d’abril el showcase de la plataforma portuguesa Príncipe Discos, de la mà de Dj Lilocox i Dj NinOo.

Pel dissabte 7 hi ha programades més de 12 hores ininterrompudes de música. Des de les 17:00h el Teatre del CCCB acollirà les actuacions de Lee Gamble, D’Arcangelo –un show fruit de la col·laboració entre Lapsus i l’Istituto Italiano Di Cultura–, Deena Abdelwahed, Photay, Renick Bell, Rrucculla i el b2b entre Philip Sherburne i Tutu. A més, a la Sala Raval tindrem l’ocasió
d’experimentar amb “Voyage to the End of the World” una odissea sonora especialment dissenyada per Modern Obscure Music, a través d’un showcase exclusiu conformat per les actuacions d’Island In The Sun –nou projecte alternatiu de Pedro Vian–, Defled i el duet NYEM.

A la nit el segell londinenc Whities es farà amb la cabina de LAUT de la mà dels artistes britànics Minor Science i Tasker, responsables de posar el punt final a la cinquena edició de Lapsus Festival.

Lapsus 2018 comptarà amb les següents actuacions:
Civit
Visuals (ES)
Craig Leon
plays Music from Nommos & Kanon: Anthology of Interplanetary Folk Music Vols. 1 & 3
Atlas Realisations / RVNG Intl (US)
D’Arcangelo
Rephlex (IT)
Deena Abdelwahed
Infiné (TN)
Gacha Bakradze
Apollo (GE)
Hans-Joachim Roedelius presents «En Este Instante»
Deutsche Grammophon / Disco Gecko (DE)
ID:MORA
Visuals (CZ)
Lee Gamble
Hyperdub (UK)
Modern Obscure Music presents «Voyage to the End of the World»:
Island In The Sun + Defled + NYEM
Modern Obscure Music (ES)
N.M.O.
Diagonal (ES / NO)
Philip Sherburne b2b Tutu
(US / ES)
Photay
Astro Nautico (US)
Príncipe Discos Showcase: Dj Lilocox + Dj NinOo
Príncipe (PT)
Renick Bell
UIQ (JP)
Rrucculla
Suena Fuerte (ES)
Whities Showcase: Minor Science + Tasker
Whities (UK)