‘L’Auditori a casa’ presenta una selecció de concerts gratuïts per a gaudir de la música des del sofà

Els concerts de l’OBC a la Sagrada Familia i a L’Auditori, espectacles pels més menuts i concerts de jazz i música contemporània es poden veure, de forma gratuïta, a la nova plataforma digital de L’Auditori.

El portal s’ampliarà progressivament amb nous continguts que ajudaran a amenitzar els dies de confinament.
Per tal que la música i la cultura arribin al major nombre de persones possible i amb la finalitat de fer un confinament més agradable, L’Auditori ha creat un espai al seu web que posa a l’abast de tothom i de forma gratuïta continguts audiovisuals representatius de tota l’activitat de la casa. 

‘L’Auditori a casa teva’ presenta una sel·lecció de concerts íntegres que s’anirà ampliant durant els propers dies i que ens permetran reviure moments espectaculars, com el concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a la Sagrada Familia, que va servir de presentació de Kazushi Ono com a titular de la formació, el Concert a la platja o la interpretació de la Simfonia ‘Primavera’ de Robert Schumann. A aquests concerts s’hi sumaran fragments memorables de gran obres del repertori simfònic tocats per l’OBC i que es van enregistrar dins pel programa Ets música de Televisió de Catalunya. 

De l’altra gran formació que tenim a L’Auditori, la Banda Municipal, pròximament recuperarem el darrer Concert de Nadal, que es va celebrar el mes de desembre passat a la Sala 1 Pau Casals.

Aquests dies són difícils per a tothom, però especialment per als més petits. Per això ‘L’Auditori a casa teva’ permetrà que tota la familia gaudeixi d’alguns dels espectacles familiars del Servei educatiu de L’Auditori. Es podran veure algunes de les propostes consolidades de la nostra programació, com Pica-So i Sonets de joguina, i també el darrer espectacle familiar de L’Auditori, Out of the Cage, estrenat dies abans de l’inici del confinament. 

Els amants del jazz també tindran el seu espai en aquesta plataforma amb Consagració (Rite), la relectura en clau moderna de La consagració de la primavera d’Stravinski, un encàrrec que L’Auditori va fer a la Néstor Giménez Orchestra.

En l’apartat de la música de nova creació es podrà connectar amb la iniciativa IN·SIDE, on diversos músics vinculats a les Sampler Sèries de L’Auditori s’han unit per oferir concerts des de casa, com Pablo Carrascosa, compositor convidat de la present temporada, o Luis Codera, compositor convidat de la temporada 2016-17.

Les propostes audiovisuals de ‘L’Auditori a casa teva’ se sumen altres iniciatives que L’Auditori està realitzant per tal que ningú es quedi sense música i cultura durant els dies de quarentena, com la Coronalist de L’Auditori, amb totes les músiques que haurien d’haver sonat a L’Auditori i no sentirem degut a les cancelacions de concerts, o el vídeo per a rentar-se les mans a ritme de la Cinquena de Beethoven.

Podeu accedir a ‘L’Auditori a casa teva’ en aquest enllaç.