L’Auditori es trasllada a l’hospital Sant Joan de Déu per fer arribar la música a tothom (17 de març)

L’Auditori es trasllada a l’hospital Sant Joan de Déu per fer arribar la música a tothom

10891776_796296160405741_7151505922543374554_n

 

 

 

 

 

 

 

Els pacients podran gaudir de l’espectacle familiar Voooox del Servei Educatiu de L’Auditori dedicat a la veu

El concert és una iniciativa de l’Associació Ressò Musicoteràpia que organitza diverses activitats a l’hospital relacionades amb la música

El proper dimarts 17 de març els pacients de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona rebran la visita de l’espectacle Voooox del Servei Educatiu de L’Auditori. Es tracta d’una proposta on quatre veus femenines ens conviden a passar una estona màgica, amb melodies i harmonies totalment evocadores que, inspirades en els quatre elements de la natura, permeten gaudir d’obres que van de la música antiga a la rumba. De cinc a set de la tarda les quatre cantants de Voooox, Sarah Davison, Selina Worsley, Isabel Albaladejo i Carmen Sánchez, acostaran la música a tothom que sigui a l’hospital en aquell moment. El vestíbul es convertirà en el primer escenari d’aquest concert que després passarà per les diferents unitats d’hospitalització per fer arribar la música a tots els nens que no hagin pogut baixar.

L’actuació de Voooox s’emmarca en el Cicle de Concerts a l’hospital Sant Joan de Déu que organitza l’Associació Ressò de Musicoteràpia i que es fa gràcies a la participació de músics voluntaris. L’objectiu de la utilització de la música a l’hospital és oferir recursos per millorar l’estat físic, la tolerància al dolor i als tractament en el temps que dura la malaltia, potenciar habilitats emocionals, socials i educatives per contribuir en el desenvolupament integral dels nens malalts i millorar l’ambient sonor de l’entorn hospitalari. L’Associació Ressò de Musicoteràpia <http://www.ressomt.org/> és una associació sense ànim de lucre que porta a terme el programa de «Música a l’hospital» des de l’any 2005 a través de diferents projectes.

<https://www.auditori.cat/>