L’Auditori estrena temporada amb un concert inèdit de L’OBC, dirigida per Kazushi Ono, a la Sagrada Família (20 de setembre)

L’Auditori estrena temporada amb un concert inèdit de L’OBC, dirigida per Kazushi Ono, a la Sagrada Familia

872x382_OBC_sagrada_familia_medici_catala_0

 

 

 

 

 

Serà la primera ocasió en què l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya actuarà dins la Sagrada Família i el primer concert del mestre Ono com a director titular

L’esdeveniment tindrà repercussió internacional ja que es podrà seguir en streaming a tot el món per Medici TV i l’NHK japonesa el gravarà amb la tecnologia 8k

La bellesa arquitectònica de la Sagrada Família i la música de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya s’uneixen per oferir un concert sense precedents que promet ser un esdeveniment inoblidable. Aquest diumenge 20 de setembre a les 19.30 el mestre Kazushi Ono es posarà al capdavant de l’OBC per conduir aquest concert on es podran escoltar obres de Mozart, Fauré, Takemitsu i Vivancos. Aquest esdeveniment mostrarà al món, una vegada més, que la cultura forma part de l’ADN de la ciutat de Barcelona i ho farà a través de dos grans exponents universals: l’arquitectura de Gaudí i la música simfònica.

El repertori escollit té sentit en el marc incomparable que és la Sagrada Família. Començarà amb l’obra per a orgue sol Improvisation de B.Vivancos, interpretada per Juan de la Rubia. Seguirà amb Signals from heaven (obra només per a metalls) del compositor japonès Takemitsu i Exultate Jubilate de W.A.Mozart. Finalment s’interpretarà el gran Rèquiem de Fauré, amb el baríton Josep Ramon Olivé, la soprano Eugènia Boix, el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor Madrigal.

Per tal de fer d’aquest concert un esdeveniment obert a la ciutat L’Auditori va posar a disposició del públic 1800 localitats que s’han distribuït a través d’un sorteig en el qual han participat gairebé 24.000 persones. Aquells que no puguin viure’l in situ podran seguir-lo en directe ja que la singularitat d’aquest concert ha atret la mirada de mitjans internacionals com la prestigiosa plataforma online de música clàssica Medici TV que l’oferirà en streaming perquè tothom qui ho vulgui el pugui seguir en directe a través de la pàgina web de L’Auditori, de la Sagrada Família i de la mateixa Medici TV. El concert també ha despertat l’interès de la televisió pública del Japó, l’NHK, que aprofitarà l’excepcionalitat de l’esdeveniment per provar una nova tecnologia de gravació en 8K. A més, tot el què passi dins la Sagrada Família es podrà seguir a través de les xarxes socials amb les etiquetes #obc i #concertSF i s’impulsarà un concurs a Instagram que permetrà guanyar entrades per als concerts de temporada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.