L’Auditori retransmetrà cada vespre un concert a Facebook de les principals sales d’Europa

Photo: Eduardus Lee

L’Auditori retransmetrà cada vespre un concert a Facebook de les principals sales d’EuropaCada dia es podrà veure de forma simultània a les pàgines de Facebook d’algunes de les sales de concerts més rellevants d’Europa que formen part d’ECHO.
 
L’Auditori participarà dimecres en aquesta proposta inèdita retransmetent a Europa el concert que l’OBC i Kazushi Ono van fer a la Sagrada Família.
Un conjunt d’auditoris europeus que formen part d’ECHO, l’organització de sales de concert més prestigiosa del continent, han impulsat el projecte Music of the day from Europe’s Concert Halls, que oferirà per primera vegada i de forma simultània i sincronitzada un concert diari a través de la xarxa social Facebook.
 
L’Auditori, com a membre actiu de l’organització, serà l’única sala de l’Estat que participarà en aquesta proposta, que començarà dilluns a les 20 h des d’Amsterdam amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera i la direcció de Mariss Jansons.

L’aportació de L’Auditori serà el concert que l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya va fer a la Sagrada Família de Barcelona el 20 de setembre de 2015 i que va suposar el debut de Kazushi Ono com a director titular de la formació. La retransmissió d’aquest concert serà el dimecres 25 de març a les 20 h i es podrà veure en simultani a diferents països d’Europa a través dels canals de les institucions participants.
 
Music of the day from Europe’s Concert Halls té com a objectiu que la gent pugui gaudir de música d’alta qualitat des de casa mentre duri el confinament. A més de L’Auditori, les sales membres d’ECHO que participaran en la retransmissió simultània seran Elbphilharmonie d’Hamburg, Het Concertgebouw d’Amsterdam, Barbican de Londres, Konserthuset d’Estocolm, BOZAR de Brussel·les, Town Hall and Symphony Hall de Birmingham, Müpa de Budapest, Fundació Calouste Gulbenkian de Lisboa, Casa da Música d’O Porto, Megaron d’Atenes, Wiener Konzerthaus de Viena, Konzerthaus de Dortmund i Kölner Philharmonie de Colònia.  
 
Amb els concerts per Facebook d’ECHO, L’Auditori reafirma el seu compromís local i internacional per apropar la música i la cultura a tothom, i fa una passa més en la seva aposta pels formats digitals amb propostes com aquesta i com la plataforma 

‘L’Auditori a casa teva’.