L´Àvar de Molière (8 d´octubre) Teatre-Auditori Sant Cugat

 

dissabte 8 d’octubre . 18:00 i 21:00 h

archivo1-espectacles-788

 

 

 

 

Una comèdia rocambolesca d’amors, enveges i confessions amb Joan Pera com a protagonista.”
Vidu i terriblement avar, Harpagon vol casar la seva filla Elisa amb el vell i ric Anselm, disposat a prendre-la sense dot, però Elisa vol casar-se amb Valeri, que ha aconseguit entrar a la casa d’Harpagon contractat com a intendent. Al mateix temps, Harpagon i el seu fill, Cleante, rivalitzen per l’amor de Mariana. Per ajudar el seu amo, el criat de Cleante, l’Escletxa, roba l’or d’Harpagon. Acusat en fals, Valeri revela el seu amor per Elisa.
En aquesta comèdia, Molière utilitza tots els ressorts de l’humor, la comicitat de la situació, les paraules i els gestos, heretats de la farsa i del ball que l’autor coneixia molt bé. L’amor i la joventut triomfen i es riuen de l’autoritat que vol casar-los en contra dels seus desitjos. 

Traducció i adaptació
Sergi Belbel

Direcció
Josep Maria Mestres

Intèrprets
Joan Pera
Manu Fullola
Júlia Barceló
Ricard Farré
Josep Minguell
Elena Tarrats
Alba Florejachs
Manel Dueso
Òscar Castellví
Xavi Francés

Escenografia
Pep Duran

Producció
Focus 

FUNCIÓ ADAPTADA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT SENSORIAL
Aquesta obra de teatre està adaptada per a persones amb discapacitat auditiva i / o visual, i gent gran. Aquest projecte, en col·laboració amb la Fundación Vodafone España, és un programa d’accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament. Aconsellem fer la reserva prèviament per correu a: teatre-auditori@santcugat.cat . Més informació: 935891268. 

 
 http://tasantcugat.cat/programacio/index.php?id=788&categoria=1