ActividadesActualidadMúsica

Leiva, Els Amics de les Arts i Blaumut, caps de cartell d’Empúries-Concerts al Fòrum Romà De l’11 al 13 d’agost Empúries acollirà la quarta edició d’aquest festival d’estiu

Leiva, Els Amics de les Arts i Blaumut, caps de cartell d’Empúries-Concerts al Fòrum Romà

 

De l’11 al 13 d’agost Empúries acollirà la quarta edició d’aquest festival d’estiu

 

El festival Empúries-Concerts al Fòrum Romà presenta el cartell d’artistes de la seva quarta edició, que tindrà lloc de l’11 al 13 d’agost, al privilegiat escenari natural de les Ruïnes d’Empúries. La programació 2017 compta amb les actuacions d’Els Amics de les Arts i Clementina (divendres 11 d’agost), Blaumut i Pantaleó (dissabte 12 d’agost), i Leiva, que clourà el festival el diumenge 13 d’agost.

9e7d5d014fc5915e295f05f5afabfeb5a041b8ae
El conjunt arqueològic d’Empúries és una de les zones de més interès cultural de Catalunya i un dels escenaris més privilegiats de la nostra historia. L’únic conjunt arqueològic de la península on es conserven les restes d’una ciutat grega  i d’una ciutat romana situades vora el mar, en un entorn paisatgístic de gran bellesa al bell mig de la Costa Brava.  Un espai privilegiat únic i especial  amb una llarga tradició en concerts i música en directe, on entorn, art i patrimoni  fan possible nits màgiques d’estiu.

concertsempuries.com

Els Amics de les Arts

Tornen Els Amics de les Arts! Més de dos anys després del magnífic Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure(2014), el quartet barceloní presentarà al Fòrum Romà d’Empúries les cançons del seu darrer disc, Un estrany poder (2017).

Clementina

Clementina són Carlos Montfort i Gina Margarit i ens presentaran el seu primer disc plegats Darrere del vent.Un recull de  nou cançons que recreen paisatges onírics i viatges a través d’un so alegre i íntim i de lletres amb regust de conte.

Blaumut

Blaumut presentaran al Festival d’Empúries el seu nou disc Equilibri(2017). Amb aquest nou treball fan un pas endavant en la producció afegint elements electrònics al so clàssic del grup que els porta  fins a nous espais sonors.

Pantaleó

Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenent, madura i prometedora del panorama musical català. Pantaleó presentarà el seu segon treball discogràfic,L‘Apartament (2017).

Leiva

Amb el seu tercer treball, Monstruos (2016), Leiva apuntala fins al zenit la seva meteòrica carrera en solitari.  La seva gira Monstruos farà parada a l’emblemàtic escenari del Fòrum Romà d’Empúries,  oferint un dels concerts més esperats d’aquest estiu.

Dg. 13 d’agost, 22.00h

 

Des de l’any 2014 TEMproductions i el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, organitzen el festival Empúries-Concerts al Fòrum Romà en el qual han actuat artistes com Love Of Lesbian, Calexico o Manel en 14 concerts que han reunit més de 10.000 persones. 

Facebook Twitter