L’EIXAMPLE TEATRE presenta l’espectacle musical familiar EL LLIBRE DE LA SELVA ( Tots els dissabtes (17:00 hores) i diumenges (12:30 i 17:00 hores) de juny

El llibre de la Selva 1
Tots els dissabtes (17:00 hores) i diumenges (12:30 i 17:00 hores) de juny

L’EIXAMPLE TEATRE presenta l’espectacle musical familiar EL LLIBRE DE LA SELVA

Dissabte 4 de juny, l’EIXAMPLE TEATRE (c/. Aragó, 140 de Barcelona) estrenarà l’espectacle musical familiar EL LLIBRE DE LA SELVA de la companyia Veus-Veus, que estarà en cartell tots els caps de setmana de juny (dissabtes, 17:00 hores; diumenges, 12:30 i 17:00 hores).

EL LLIBRE DE LA SELVA de Rudyard Kipling és considerat un dels llibres d’aventures que més ha emocionat en els últims anys. Les aventures d’en Mowgly, un cadell humà que és capaç de parlar amb els animals, és un somni que a més d’un ens hagués agradat tenir quan érem uns nens.

Hi ha hagut diverses adaptacions d’aquesta obra i en el cinema hi ha més de 20 muntatges sobre el llibre de Kipling, sent la versió més reconeguda per tots la de Walt Disney, responsables també de l’adaptació recentment estrenada als cinemes. Precisament, la pel·lícula animada de 1967, apart de tenir el record de tota una sèrie de cançons inoblidables, també resulta que a grans trets és la versió més fidel al llibre original.

Les aventures de Mowgly, el cadell humà criat a la jungla juntament amb els seus inseparables amics Baghera i Baloo, se situen a finals del segle XIX a la Índia britànica. Aquest cadell té l’habilitat d’entendre i parlar els diferents llenguatges dels animals i, amb el raonament i desenvolupament d’intel·ligència humana, esdevé el senyor de la jungla, protegint a les diferents espècies animals dels perills que comporten la vida a la jungla.

Veus-Veus, intentant ser una mica més fidels del que va ser la Disney en la seva versió, i jugant amb unes màscares que transformen els actors en els diferents animals-personatges que va crear Kipling, presenta el seu particular Llibre de la Selva, al que han afegit cançons noves per poder així traslladar el públic de nou en la jungla índia i gaudir el plaer de representar el conte que ens va marcar una època i esperem que les noves generacions ho facin també.