L’EMPESTAT (del 7 al 24 de juliol del 2016) La Seca-Espai Brossa

2ea99adc-1c6e-4516-8717-f893d49d6144L’EMPESTAT

de Jordi Oriol
Indi Gest

Direcció Xavier Albertí

Intèrprets Jordi Oriol i Carles Pedragosa

 

Ajudant direcció Albert Arribas
Espai Alex Aviñoa i Sílvia Delagneau
Construcció espai Dani Poy
Vestuari Sílvia Delagneau
Il·luminació Alex Aviñoa
Disseny so Roc Mateu
Fotografia Sílvia Poch
Producció executiva Neus Oriol i Dani López-Orós
Producció Indi Gest Helena Font

Producció INDI GEST, OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural) i Temporada Alta Girona/Salt – Festival de Tardor de Catalunya

Del 7 al 24 de juliol del 2016

El Jordi Oriol PERversiona «La Tempestat» de Shakespeare,
una obra sobre la necessitat de perdó

SINOPSI

L’EMPESTAT és una perversió de La Tempestat de Shakespeare, basada en la figura de Caliban, però també la d’Ariel. Una personal reescriptura, com ja ho va ser La Caiguda d’Amlet versionant Hamlet, estrenada el Temporada Alta de 2007.

Amb aquest espectacle Jordi Oriol recupera Shakespeare per fer-ne una revisió, posant-se de nou sota les mans de Xavier Albertí, i aquest cop acompanyat de l’actor i músic Carles Pedragosa, que alhora interpreta en directe la Sonata nº17 justament titulada “La Tempesta”.

Així com -a banda de Shakespeare- un dels referents de La Caiguda d’Amlet fou «La Caiguda» d’Albert Camus, a L’Empestat també es pretén referir a La Pesta del mateix autor. D’aquesta manera, Shakespeare, Camus, Oriol, Albertí, tanquen el cercle amb aquest nou espectacle d’Indi Gest, de nou concebut com un treball acústic, on el text i la música hi juguen un mateix paper, per empastar-nos del seu gust rítmic, poètic, gramàtic, dramàtic…

L’EMPESTAT a la sala Joan Brossa de La Seca – Espai Brossa el divendres 8 de juliol a les 21:00h., i estarà en cartell fins al 24 de juliol de 2016.