ActividadesActualidad

L’Ennatura’t 2017 dóna el tret de sortida a una cinquantena d’activitats per gaudir del territori i de l’oci en família a la demarcació de Girona

 

 

L’Ennatura’t 2017 dóna el tret de sortida a una cinquantena d’activitats per gaudir del territori i de l’oci en família a la demarcació de Girona 

paddle_surf_sunrise_400

 

 

 

 

 

 

dilluns, 1 de maig, va donar-se el tret de sortida de l’Instaennaturat, proposta que va reunir a l’Estartit una seixantena d’instagramers de les comarques gironines i barcelonines.

La 3a edició del mes de les activitats a la natura programa quaranta-sis activitats i propostes combinades durant el mes de maig en espais i parcs naturals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en el marc de l’Any de la Bicicleta i la Sostenibilitat.

Activitats úniques i exclusives com ara Coastering, sortides en veler a la posta de sol, observació de peixos lluna, i passejada pel camí de ronda de la Costa Brava amb cata de ratafies en barraca de pescadors són algunes de les novetats d’aquesta campanya promocional.

Ahir es va donar el tret de sortida a la 3a edició del mes de les activitats a la natura, Ennatura’t, que impulsa el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. A través del seu club de màrqueting Natura i Turisme Actiu i una cinquantena d’empreses d’activitats del territori, la proposta persegueix sensibilitzar i despertar l’interès de ciutadans i visitants sobre els recursos i atractius naturals del territori gironí en la vessant turística i sostenible, just en un període del l’any de baixa densitat turística.

Ennatura’t 2017 ofereix un gran ventall d’activitats dirigides a famílies, amants de l’aventura, o a aquells que cerquen la natura per conèixer millor la història del territori. La campanya permet als visitants descobrir el territori d’una manera diferent amb activitats que van dels 3 € als  310 €, com a màxim. 

L’Ennatura’t 2016, edició anterior de la proposta, va oferir 140 activitats i promocions en les quals van participar 1.117 visitants i que van generar un impacte econòmic de 83.000 euros. El 50 % dels usuaris procedia de les comarques gironines i, el 50 % restant, de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els visitants participaven a les activitats en família i amics; manifestaven un alt grau de satisfacció (9,01 sobre 10), i  únicament el 8 % va pernoctar a la destinació.

L’Ennatura’t, turisme i natura per a tots els gustos

L’Ennatura’t 2017 presenta un gran nombre d’activitats molt diverses agrupades per tipologies entre les que destaquen, els propers quinze dies, les següents propostes:

5-7 de maig: Sunrise Paddle Surf

Una sortida combinada de senderisme i caiac per disfrutar del millor de l’Empordanet i que permetrà gaudir als participants de l’aventura del caiac passant per racons impressionants, a més d’una caminada pel camí de Ronda.

5-7 de maig: Les papallones del Parc Natural de la Garrotxa

Estada de cap de setmana per conèixer les papallones del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

6-7 i 13 de maig: Sortida en veler a la posta de sol des de l’Escala 

Navegació amb un veler per veure la posta de sol i descobrir la reserva natural de les Illes Medes i el Montgrí.

6 i 20 de maig: Ruta medieval en bicicleta per l’Empordà 

Una sortida pausada, amb el ritme tranquil d’una bicicleta, on descobriràs indrets, històries, camins i llegendes de grans batalles i conquestes. Esdeveniments que han deixat marca a l’Empordà.

7 i 21 de maig: Els Robinson

Des del port de l’Estartit posarem el vaixell en direcció a l’Escala. Un recorregut on descobrirem els penya-segats del Parc del Montgrí, un parc amb una geologia particular i de bellesa excepcional.

12-14 de maig: Coasteering a la Costa Brava (paquet combinat amb allotjament)

El coasteering és un esport d’aventura que consisteix en fer un recorregut per la costa amb senderisme, salts d’altura a l’aigua, exploració de coves terrestres, busseig i escalada de travessa. És una modalitat inclosa en el trekking.

12-13 de maig: volar en globus al Parc Natural de la Garrotxa i dormir a la rectoria de Sant Miquel de Pineda

Un viatge en globus és una activitat perfecta per gaudir en família. La zona de vol de l’Empordà ens ofereix unes vistes increïbles durant totes les èpoques de l’any.

Finalment, cal destacar que de les quaranta-sis activitats, catorze ofereixen la possibilitat de combinar les activitats amb l’allotjament; una opció que és una de les novetats d’aquesta edició de l’Ennatura’t. Precisament, la combinació d’activitat i allotjament serà el premi que rebrà el guanyador del concurs que el Patronat de Turisme organitza durant tot el mes de maig a Instagram. Per participar en el concurs cal que els usuaris de la xarxa social etiquetin les seves fotografies amb #InstaEnnaturat #InCostaBrava #InPyrenees.

Podeu consultar el programa d’Ennatura’t a: http://natura.costabrava.org/