L’EPP! Espectacle de Percussió Participativa acosta la màgia dels sons creats amb el cos, la veu i curiosos objectes (12 de juliol)

 
L’EPP! Espectacle de Percussió Participativa acosta la màgia dels sons creats amb el cos, la veu i curiosos objectes
92d18e00-ffbe-4a69-9fdf-4cbfc5906620
●L’EPP! Espectacle de Percussió Participativa és una activitat que apropa la percussió a partir de la creació de sons i ritmes produïts amb el cos i objectes quotidians

●Aquest muntatge s’afegeix a altres espectacles de caire participatiu impulsats per l’Obra Social ”la Caixa”, com ara el concert d’El Messies o El Musical Participatiu

●La programació musical serà un dels principals atractius de l’estiu, amb les actuacions d’Ignasi Terraza TríoThe Sey Sisters o els espectacles músico-teatrals Les dones de Frank i There was a fiesta! At Carnegie Hall.

L’Obra Social ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu, la programació d’arts escèniques, música i arts urbanes, que omplirà les vetllades dels dimecres de juliol i agost a CaixaForum Barcelona amb les iniciatives artístiques més rellevants arribades d’arreu del món.

El proper 12 de juliol tindrà lloc l’EPP! Espectacle de Percussió Participativa, un dels punts forts d’enguany. Una activitat que acostarà la percussió a partir de la creació de sons i ritmes produïts amb el cos i els elements més simples.

Es tracta d’un espectacle participatiu en què els assistents, de perfils i edats molt diverses, hauran assajat durant tot el mes de juny per presentar un concert basat en les diferents possibilitats que ofereix la percussió corporal, vocal i d’objectes.

Durant aquests dos mesos, el programa Nits d’Estiu presentarà un total d’onze concerts que acostaran figures emblemàtiques i espectacles de la música nacional i internacional, com ara el concert de jazz Imaginant Miró d’Ignasi Terraza Trío, l’emoció de la cantant camerunesa Kayrece Fotso i els ritmes ballables de The Sey Sisters.

Per completar les propostes al voltant del fet musical, l’Obra Social ”la Caixa” prepara dues vetllades dedicades a l’electrònica amb la barreja de hip-hop explosiu deBabyfather, la música experimental de Varg, les sonoritats sensorials de Lawrence English i el pop eclèctic de Croatian Amor.

A més, tindrà lloc la tercera edició de la Nit de Swing, amb un programa d’activitats molt extens que inclou des de tallers de ball individual i en parella fins a concerts i sessions de pentinat i maquillatge.

També serà important la presència de muntatges que barregen teatre i música, com l’espectacle There was a fiesta! At Carnegie Hall, amb banda sonora dels anys quaranta i cinquanta o Les dones de Frank, un homenatge a l’artista americà Frank Sinatra.

EPP! Espectacle de Percussió Participativa

DIMECRES 12 DE JULIOL

Dimecres 12 de juliol a les 20, 21 i 22 h a CaixaForum Barcelona
Preu: 6€ (50% de descompte per a clients de “la Caixa”)

L’EPP és una proposta que permet descobrir la màgia de la música creada i interpretada amb la percussió, a través de jocs rítmics i la creació de sons amb el propi cos.

Es tracta d’un espectacle participatiu, dirigit per Santi Carcasona (músic i docent amb experiència reconeguda, sobretot als Estats Units) i Alícia Serrat (responsable de les adaptacions dels musicals Jesucristo Superstar o High School Musical, entre d’altres).
Els participants, de perfils i edats molt diversos, han assajat durant els mesos de juny i juliol per presentar un concert que desgrana les diferents possibilitats que ofereix la percussió corporal, vocal i d’objectes.

Aquest muntatge s’afegeix a altres espectacles de caire participatiu impulsats per l’Obra Social ”la Caixa”, com ara el concert d’El Messies, que té lloc per Nadal, o El Musical Participatiu, amb un repertori cantat per més de cent veus i que ha fet parada a l’Auditori de Barcelona o al Teatre Tívoli.

Nits d’estiu 2017

CaixaForum Barcelona
Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 Barcelona

Horari del centre
De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h
Dimecres de juliol i agost, obert fins a les 23.00 h

Preus
• Espectacles i concerts: 6 €
50 % de descompte per a clients de ”la Caixa”. Places limitades.

Venda d’entrades
www.CaixaForum.com/agenda
Entrades també disponibles a CaixaForum en horari d’atenció al públic

Servei d’Informació de l’Obra Social Fundació ”la Caixa”
Tel. 902 223 040
De dilluns a diumenge, de 9 a 20 h
www.lacaixa.es/obrasocial