Les aventures d’Hèrcules, primer espectacle teatral del cicle Poliorama en Família 2015-2016! 8 de novembre

hercules

Les aventures d’Hèrcules, primer espectacle teatral del cicle Poliorama en Família 2015-2016!

 

 

 

 

 

VIU EL TEATRE i el Teatre Poliorama acosten la mitologia greco-romana als petits de la casa a través de l’heroi més conegut de tots els temps.

El proper 8 de novembre s’estrenen Les aventures d’Hèrcules, el primer espectacle teatral del cicle Poliorama en família d’aquesta temporada 2015-2016. L’obra de la Companyia Maremàgnum s’estrena en el marc de la 12ª. edició de la programació familiar VIU EL TEATRE.

Les aventures d’Hèrcules, orientada a infants de partir de 3 anys, narra el mite greco-romà del semidéu famós per la seva força sobrehumana. Després de les dotze proves, Hèrcules s’enfrontarà a bèsties ferotges i combatrà la maldat de la deessa Hera amb l’ajuda Hipòlita, la reina de les amazones. Els actors faran participar a les famílies en una divertida i educativa història d’un altre món que també serveix de reflexió sobre la realitat actual. La funció es podrà veure els diumenges 8, 15, 22 i 29 de novembre a les 12.30 h al Teatre Poliorama.

Mitologia per a nens

Amb aquesta adaptació del relat èpic i màgic de l’heroi grec, la Companyia Maremàgnum vol introduir als nens en la mitologia, base de la cultura i de l’art occidental. Les aventures d’Hèrcules presenta personatges que serveixen de referent educatiu als més petits i il·lustren aquest conegut mite del món antic. Ajudats per una escenografia inspirada en les ruïnes del Temple d’Hèrcules que encara es poden visitar a Agrigent (Sicília), els espectadors acompanyaran Hèrcules durant una hora de divertides aventures cap al mont Olimp.

12a edició de VIU EL TEATRE
Poliorama en família forma part de la programació familiar VIU EL TEATRE que es va posar en marxa fa dotze anys i actualment ja es programa en diferents espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En aquesta 12a. edició, VIU EL TEATRE ha reunit 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys que es podran veure al Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.

AGENDA

Espectacle: Les aventures d’Hèrcules

Cia: Marm`qgnum Recomanat a partir de 3 anys
Espai: Teatre Poliorama (La Rambla,115)
Funcions familiars: Diumenges 8, 15, 22 i 29 de novembre de 2015 a les 12.30 h.
Preu entrades: 10€ a 12€
Compra d’entrades: Taquilles Teatre Poliorama i www.viuelteatre.com
Durada: 60 minuts
Més informació: http://www.viuelteatre.com/les-histories-dhercules-al-teatre-poliorama/
Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=LqjN6wrZ6l8&feature=youtu.be“Aprendre, créixer i divertir-se a partir del joc, la imaginació i la creativitat que se’ns desperta quan ens asseiem en una butaca i gaudim d’un espectacle, té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem”