Música

Les Escenes de L’Auditori homenatgen David Bowie aquest cap de setmana revisitant el seu univers musical i visual (del 28 al 30 d´abril)

 

Les Escenes de L’Auditori homenatgen David Bowie aquest cap de setmana revisitant el seu univers musical i visual

image003

 

 

 

 

La banda de l’Adrià Plana i Les Filles Föllen es posen a la seva pell camaleònica a Revisiting Bowie, un espectacle únic que només es podrà veure a L’Auditori

La mort sobtada del britànic David Bowie va deixar tothom consternat. La notícia va fer córrer rius de tinta i tota mena d’especulacions, sobretot perquè es produïa poques hores després del llançament internacional de Blackstar. A la fi, el disc i la cançó han esdevingut el testament més precís d’una manera de fer, de viure, de crear, d’agitar i de ser. El llegat d’un creador fora mida, que va traspassar eres, modes, estètiques i gustos. Comandant d’universos, d’espais i de noves dimensions, Revisiting Bowie és un homenatge al seu univers camaleònic. Seguint la mateixa línia de programació que els Revisitings (encàrrecs de L’Auditori que ofereixen una nova mirada sobre una obra o un autor), Revisiting Bowie és un encàrrec d’Escenes al guitarrista Adrià Plana i a Les Filles Föllen amb la intenció de crear un espectacle visual, coreogràfic i fresc que begui del llenguatge del videoclip. A través de la dansa, la música, la llum i el vestuari emprendrem un viatge a l’estètica eterna de Bowie. L’espectacle homenatge a Bowie s’estrena aquest divendres 28 a la Sala 3 de L’Auditori i es podrà veure fins diumenge 30 en tres passis únics.

“Qui és David Bowie? Per a nosaltres, un home que ha esdevingut una llegenda sense deixar de ser home. Ha viatjat a altres planetes sense deixar la terra i ha volgut compartir el seu viatge a través de les seves cançons i els seus personatges.”
Adrià Plana i Les Filles Föllen

“I’m an instant star. Just add water and stir.”
David Bowie

Fitxa artística:

Adrià Plana, direcció musical, arranjaments i guitarra
Margherita Bergamo (aka Telma Ha), coreografia i interpretació

Alex Delgado, veu
Nestor Gimenez, piano
Ismael Alcina, baix elèctric
Andreu Moreno, bateria

Assistent de coreografia: Marina Cardona
Assessorament de dansa vertical i dansa aèria: Sacude
Maquillatge: Natalia Montoya
Vestuaris: Àrea de Sastreria del Teatre Nacional de Catalunya
Amb el suport de: Taller de Músics, Espai Erre, Conservatoire de Danse Musique et Théâtre de Chalon-sur-Saône