Les Nits de Barcelona: el festival que omplirà de cultura els Jardins de Pedralbes aquest estiu! del 27 de Juny al 26 de JuliolClipper’s Live ha anunciat avui els artistes confirmats del festival Les Nits de Barcelona, que tindrà lloc als Jardins del Palau de Pedralbes entre el 27 de juny i el 26 de juliol. Les entrades estaran a la venda a partir de demà a les 12h al web oficial del festival www.nitsdebarcelonapedralbes.com

Natalia Lafourcade, Tom Odell, Morat, Sebastián Yatra, Melody Gardot, Manhattan Transfer, Antonio Orozco, Alizzz, David Bisbal, Diego el Cigala, Els Amics de Les Arts, Havasi, Ainhoa Arteta, Molotov, Taburete, Carles Sans, Ara Malikian, Gloria Trevi, God Save The Queen, De Simba a Kiara – el tribut al Rei Lleó, Lildami, Las Migas, Delafé y Las Flores Azules, Buhos, Mariona Escoda, Elefantes, Meritxell Neddermann, Sergi Carbonell, Brodas Bros i Sara Roy són els artistes confirmats per aquesta edició, que ompliran les teves nits d’estiu de música i diversió.

Village by White Summer

Per primera vegada White Summer arriba a Barcelona i serà a Les Nits de Barcelona, on seran els encarregats de dissenyar dinamitzar el Village del festival per portar l’experiència més enllà del propi concert. S’hi podrà gaudir de la millor versió del disseny i les arts escèniques que dinamitzaran les hores prèvies i posteriors als concerts amb espectacles de tipus visuals i caràcter festiu. Així, el Village es convertirà en un espai excepcional on conviurà la restauració, el disseny i les arts escèniques.

Pel que fa a la gastronomia, el Village comptarà amb la presència de reconeguts restaurados com Kao, Casa Pepe, Camarasa, Nomo, Sauleda, Deleito, Madrelievito i Cal Blay Food Lovers que ens faran gaudir amb els seus plats estrella.


No deixis que t’ho expliquin, viu Les Nits de Barcelona al Palau de Pedralbes! Aconsegueix les teves entrades aquí Clipper’s Live ha anunciado hoy los artistas confirmados del festival Les Nits de Barcelona, que tendrá lugar en los Jardines del Palacio Pedralbes entre el 27 de junio y el 26 de julio. Las entradas estarán a la venta a partir de mañana a las 12h en la web oficial del festival www.nitsdebarcelonapedralbes.com.

Natalia Lafourcade, Tom Odell, Morat, Sebastián Yatra, Melody Gardot, Manhattan Transfer, Antonio Orozco, Alizzz, David Bisbal, Diego el Cigala, Els Amics de Les Arts, Havasi, Ainhoa Arteta, Molotov, Taburete, Carles Sans, Ara Malikian, Gloria Trevi, God Save The Queen, De Simba a Kiara – el tributo al Rey León, Lildami, Las Migas, Delafé y Las Flores Azules, Buhos, Mariona Escoda, Elefantes, Meritxell Neddermann, Sergi Carbonell, Brodas Bros y Sara Roy son los artistas confirmados para esta edición, que llenarán tus noches de verano de música y diversión.
 

Village by White Summer
 
Por primera vez White Summer llega a Barcelona y será en Les Nits de Barcelona, donde serán los encargados de diseñar y dinamizar el Village del festival para llevar la experiencia más allá del propio concierto. Se podrá disfrutar de la mejor versión del diseño y las artes escénicas que dinamizarán las horas previas y posteriores a los conciertos con espectáculos de tipo visual y carácter festivo. Así, el Village se convertirá en un espacio excepcional donde convivirán la restauración, el diseño y las artes escénicas.

Respecto a la gastronomía, el Village contará con la presencia de reconocidos restauradores como Kao, Casa Pepe, Camarasa, Nomo, Sauleda, Deleito, Madrelievito y Cal Blay Food Lovers que nos harán disfrutar de sus platos estrella.

No dejes que te lo expliquen, ¡vive Les Nits de Barcelona en el Palau de Pedralbes! Consigue tus entradas aquí