Let’s Snow BCN, el Festival d’Esquí i Esports de Muntanya (de l’11 al 13 de novembre) Poble Espanyol

  Let’s Snow BCN, el Festival d’Esquí i Esports de Muntanya      

 Lets-Snow-Bcn-2016-Festival-dEsquí-i-Esports-de-muntanya-al-Poble-Espanyol-315x315

 

 

 

 

 

 

 

 

Si sou fans de l’esquí i els esports de muntanya, esteu d’enhorabona! Arriba al Poble Espanyol el festival Let’s Snow BCN, que de l’11 al 13 de novembre es convertirà en un espai de trobada de 42.000 metres quadrats per gaudir de la muntanya sense sortir de la ciutat.

Si veniu a Let’s Snow BCN trobareu un gran espai expositiu on descobrir les darreres novetats del món de l’esquí. Podreu adquirir el vostres forfaits de temporada, els productes turístics del moment i veure les darreres novetats en roba i material d’esquí.

 

A més, Let’s Snow BCN oferirà diverses activitats per tal que grans i petits puguin passar una jornada en família diferent dins Poble Espanyol, plena de divertides propostes: rocòdrom, tirolina, Après ski, pista de gel, mushing (trineus tirats per gossos) i esquí amb patins de línia, entre d’altres. I després de tanta activitat podreu gaudir de la nostra fira gastronòmica, on degustar productes i plats típics de l’alta muntanya, i d’una àmplia mostra de tallers gastronòmics.