Teatro

L’èxit teatral EL TEST celebra les 100 funcions i tornarà a la cartellera barcelonina del 6 de setembre al 29 d´octubre

L’èxit teatral EL TEST celebra les 100 funcions i tornarà a la cartellera barcelonina al setembre

 

El muntatge es podrà veure al Club Capitol fins al 30 de juliol i prorroga funcions del 6 de setembre al 29 d’octubre

Sergio Caballero, Clàudia Costas, Carme Poll i David Vert conformen el repertori de la comèdia de Jordi Vallejo dirigida per Cristina Clemente

test_400

 

 

 

 

 

 

 

El Test, òpera prima del guionista Jordi Vallejo dirigida per Cristina Clemente, celebra les 100 funcionsamb una molt bona recepció per part del  públic, les xarxes socials i la crítica. L’èxit teatral, que compta amb un repertori de luxe format per Sergio Caballero, Clàudia Costas, Carme Poll i David Vert, tornarà a la cartellera barcelonina després de les vacances d’estiu i es podrà veure a la sala Pepe Rubianes del Club Capitol del 6 de setembre al 29 d’octubre.

Què escolliries: 100.000 euros ara, o un milió d’aquí a 10 anys? Aquest és el dilema a què s’enfronten l’Héctor i la Paula, un matrimoni amb problemes econòmics. El Toni, un bon amic de la parella, els planteja un test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual parella, una psicòloga molt reeixida i mediàtica. La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla molt senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar-ne deu més de cop. El que comença sent una cosa lògica, un simple test de personalitat, anirà a poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida.

La crítica n’ha dit: 

 “El botón rojo del éxito se ha activado en la Sala Muntaner con El Test, ópera
prima teatral del guionista Jordi Vallejo. La comedia reúne todos los alicientes
para tener larga vida”
José Carlos Sorribas El Periódico 

“’El Test, una comedia ácida que desafía a los espectadores a un juicio moral con el dinero como telón de fondo’
Albert Domènech La Vanguardia 

“En El Test nos encontramos con un texto ágil, una dirección ajustada y un Reparto perfectamente compenetrado. Los tres factores deberían ser exigibles a toda comedia que se precie, pero no siempre se conjuntan con tanta efectividad”
Sergi Doria ABC  

“Jordi Vallejo debuta al teatre en aquesta peça que li donarà moltes alegries. D’entrada, perquè el públic ja respon amb gran afluència des dels primers dies a la Sala Muntaner. És una comèdia, aparentment intranscendent, que parteix d’una juguesca ben innocent però que va convertint-se en la veritable raó crucial dels quatre protagonistes. La direcció de Cristina Clemente serveix per afinar bé les mirades i donar arguments i ombres en cada un dels actors”
Jordi Bordes Recomana 

«El Test es perfila com un dels èxits teatrals d’aquesta temporada”

El Núvol

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

 El Test

Sala Pepe Rubianes del Club Capitol
Del 24 de maig al 30 de juliol i del 6 de setembre al 29 d’octubre
Horaris: De dimecres a dissabte a les 20:30 i diumenge a les 18:30h
Venda d’entrades AQUÍ