L’exposició ‘David Bowie is’ arribarà al Museu del Disseny de Barcelona la primavera del 2017

L’exposició ‘David Bowie is’ arribarà al Museu del Disseny de Barcelona la primavera del 2017

davisis1
El Museu del Disseny de Barcelona acollirà la primavera del 2017 l’exposició David Bowie is. La mostra, una producció del Victoria and Albert Museum de Londres, ha rebut ja més d’un milió de visitants a ciutats com la capital anglesa, Berlín, París o Chicago. Actualment es pot veure al Museo d’Arte Moderna di Bologna (MAMbo) i viatjarà a Tòquio abans d’arribar a Barcelona, que serà la darrera ciutat europea en acollir-la abans del seu trasllat a Nova York.

 

7

Com a seu d’una gran col·lecció d’objectes que destaca per posar en valor la creativitat i la innovació, el Museu del Disseny aposta per acollir aquesta mostra única sobre la figura de Bowie. La dimensió pluridisciplinària i sempre innovadora del treball de Bowie, entronca amb l’aposta del Museu per mostrar i explorar les connexions entre l’art i el disseny, especialment en el terreny del disseny gràfic i de la moda.

 

David Bowie is és la retrospectiva definitiva sobre el polifacètic artista britànic, on Bowie hi estava involucrat personalment: s’hi presenten més de 300 objectes, entre els quals es troben lletres manuscrites, vestuari original, fotografies, pel·lícules, vídeos musicals, moda, dissenys d’escenaris i els instruments personals de Bowie.