LIFE Victoria: Elsa Dreisig debuta a Barcelona amb Romain Louveau dimarts 23 de gener.

Elsa Dreisig debuta a Barcelona amb Romain Louveau amb un recital dedicat a la poesia
El proper dimarts 23 de gener, el Lied Festival Victoria de los Ángeles (LIFE) presenta un recital a càrrec d’una de les sopranos més sol·licitades del moment pels teatres d’òpera, Elsa Dreisig, que debuta a Barcelona, a la Sala Domènech i Montaner – Sant Pau Recinte Modernista, acompanyada al piano per Romain Louveau

Després de presentar amb èxit aquest mateix programa al Wigmore Hall, Elsa Dreisig arriba al LIFE Victoria amb un recital dedicat a l’amor de poeta -en aquest cas de Robert Schumann i Heinrich Heine- ia l’amor de la poeta, amb Les chansons de Bilitis de Pierre Louÿs en diàleg amb la poesia de la poeta de l’Antiga Grècia, Safo. L’acompanya Romain Louveau, que torna al Festival després del seu debut el 2019, quan va participar dins l’intercanvi amb l’Abbaye de Royaumont – Musée d’Orsay.
 
LIFE NEW ARTISTS
Dos joves talents seran els encarregats dobrir el recital. Es tracta del baríton Cristòfol Romaguera i el pianista Èric Varas, que interpretaran ‘The Vagabond’ i ‘Let Beauty Awake’, de ‘Songs of Travel’, de Ralph Vaughan Williams, i ‘Let Us Garlands Bring Op. 18’ de Gerald Finzi . La seva participació en aquest recital és una oportunitat que brinda el LIFE Victoria perquè joves intèrprets actuïn juntament amb artistes consolidats.

Poesia, poesia sempre
«Mire, para el mundo del recital se requiere, primero una preparación mucho más completa intelectualmente, una imaginación artística mayor, tener grandes conocimientos musicales, una cierta elegancia y buen gusto» deia Victoria de los Ángeles en una entrevista amb Antonio Moral el 1986 a la Revista Scherzo.

El món de la poesia, del Lied i de les idees sempre va estar present a la vida i carrera de la soprano, arribant ella mateixa a escriure els seus poemes i recomanant sempre als seus estudiants que emprenguessin més temps llegint, perquè això els donaria més visió del món.
 
Elsa Dreisig & Romain Louveau
DIMARTS 23 DE GENER – 20:00 H 
Sala Domènech i Montaner – Sant Pau Recinte Modernista
Comprar entrades