L’il·lusionisme d’Antonio Díaz, al Borràs (del 17/12/2013 al 19/01)

L’il·lusionisme d’Antonio Díaz, al Borràs

antoniodiazg

Teatre Borràs
Del 17/12/2013 al 19/01/2014
Adreça: Pl Urquinaona, 9

Espectacles. El mag, Premi Nacional de Màgia, és el protagonista de La gran ilusión, en què és víctima d’un reality show al més pur estil El show de Truman.

La gran ilusión arriba aquestes festes al Teatre Borràs amb Antonio Díaz, un dels il·lusionistes més sorprenents de la màgia actual.

És un espectacle divertit i creatiu, adreçat a tota la família i que aposta per la innovació i la sorpresa.

Després del Show de Truman, una cadena de televisió catalana produeix el segon Reality Show Total de la Història: Magic Life.

El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics (Josep Maria Pou, Emma Vilarasau …) són actors de prestigi que interpreten un paper en la seva vida. Des de la seva infància, el protagonista sent una gran obsessió pels jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent.

Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar Magic Life.

Serà llavors, fora del programa, on el protagonista es marqui un objectiu, fer un espectacle per demostrar a tothom que és un gran il·lusionista.

Aquest serà l’espectacle «La Gran Ilusión».

«La gran ilusión» és el nou espectacle d’Antonio Díaz (Premi Nacional de Màgia) amb el qual el jove il·lusionista es proposa repetir l’èxit del seu espectacle anterior «La Sorprenent Història de Mr Snow».