L’Institut del Teatre participa a l’edició de la col·lecció ‘Dramaticles’ (14 de març)

portades-dramaticles

L’Institut del Teatre participa a l’edició de la col·lecció ‘Dramaticles’

 

 

 

Portades Dramaticles

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i l’editorial Comanegra presenten la nova col·lecció de textos teatrals Dramaticles.

Aquesta col·lecció neix amb la voluntat de contribuir a reactivar l’edició del teatre en català i fomentar la lectura d’obres teatrals.

Dramaticles s’estrena amb els títols Animals de companyia, d’Estel Solé, La pols, de Llàtzer Garcia i Sis personatges en cerca d’autor, de Luigi Pirandello, en una traducció inèdita de Jordi Sarsanedas.

La presentació serà dilluns 14 de març, amb un acte pels als mitjans de comunicació, a les 12.30h, i un altre pel públic en general a les 19.30h, amb el títol Editar teatre en català avui?. Aquest acte comptarà amb la presència dels autors, Estel Solé i Llàtzer Garcia i també es convida a editors, dramaturgs, crítics, llibreters, bibliotecaris, lectors i professors. Totes dues presentacions tindran lloc a la seu de l’editorial a La Nau Comanegra (Consell de Cent, 159. Barcelona).

Qualitat literària i originalitat

Aquesta nova col·lecció vol contribuir a la reactivació de l’edició del teatre en català i fomentar la lectura d’obres teatrals. Per això, posa èmfasi en la qualitat literària i l’originalitat de les propostes que publica i s’organitza en una línia de dramatúrgia contemporània catalana, amb noms destacats del panorama teatral actual, i una altra línia de repertori teatral, pensada perquè hi tinguin cabuda també traduccions d’obres estrangeres.