Lluïsa Espigolé tanca la temporada Sampler Sèries de L’Auditori amb totes les entrades exhaurides (12 de juny)

Lluïsa Espigolé tanca la temporada Sampler Sèries de L’Auditori amb totes les entrades exhaurides

La pianista catalana oferirà un programa de piano contemporani amb obres de Ramon Humet, Luis Codera Puzo i Stefan Prins, entre d’altres, a la Fundació Joan Miró

872x382_SAMPLER_LluisaEspigole_catala

 

 

 

 

 

La pianista catalana Lluïsa Espigolé tanca divendres (20.00h) la temporada de Sampler Sèries de L’Auditori amb un concert a la Fundació Joan Miró. Formada amb mestres com Yukiko Sugawara o Nicolas Hodges i amb una intensa activitat en festivals europeus de referència en l’àmbit de la nova música (Festival de Lucerne, Festival de Musica de Strasbourg, ISCM World Music Days, Acht Brücken, Attacca de Stuttgart), Espigolé oferirà un programa de piano contemporani amb obres de Ramon Humet, Luis Codera Puzo, Rafa Murillo, Manuel Rodríguez Valenzuela i Stefan Prins.

Una hora i quinze minuts abans, a les 18.45, els assistents al concert podran gaudir d’una xerrada prèvia amb alguns dels autors com Ramon Humet, Luis Codera, Lluís Nacenta, Rafa Murillo i Manuel Rodríguez Valenzuela, conduïda per Lluís Nacenta. Amb aquest concert finalitza la primera temporada de Sampler Sèries, l’aposta de L’Auditori per les noves músiques, que ha portat a Barcelona setze propostes que incorporen elements d’R+D en l’àmbit de la música i que s’ha articulat a través dels principals espais de la ciutat dedicats a l’art contemporani.

La temporada que ve les músiques més avançades seguiran tenint un espai preeminent a L’Auditori, de la mà de les Sampler Sèries, amb noms tant destacats del panorama internacional com l’Ensemble Recherche, els Neue Vocalsolisten Suttgart o l’Ensemble Ascolta. A més, hi haurà una col·laboració internacional amb el prestigiós Festival Ultima d’Oslo que portarà, entre d’altres, l’Oslo Sinfonieta a L’Auditori. Cal destacar també els concerts dedicats al compositor en residència, Hèctor Parra, com la segona fase del Frec, projecte encàrrec en què Parra se serveix del pianista improvisador Agustí Fernández i de l’electrònica en temps real de Joel Ryan.