ActividadesActualidadExposiciones

LLUM BCN 2018 16, 17 i 18 DE FEBRER

2d9c0a2b-fd66-4fa2-b26c-8a7347236e0e

 

 

 

 

 

 

 

Amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, la ciutat de Barcelona acull del 16 al 18 de febrer la setena edició del Llum BCN 2018. Aquest festival lumínic s’ha estat celebrant fins ara a Ciutat Vella, i enguany arriba per primera vegada al barri del Poblenou.

Els protagonistes d’aquest festival seran els artistes professionals i els estudiants d’una selecció d’escoles que hi participen. Aquests seran els encarregats d’il·luminar tot un seguit d’espais amb les seves obres, on les peces centrals seran la llum i la tecnologia.

D’una banda podrem assistir a diversos espectacles i instal·lacions creades per artistes de prestigi que crearan un circuit pels diferents indrets del barri, i per l’altra, podrem ser espectadors de la transformació que es farà de certs espais per part dels alumnes d’escoles d’art, de disseny, il·luminació i arquitectura, sempre utilitzant i jugant amb la llum i l’espai com a elements principals.

A més de les intervencions dels artistes i els estudiants, comptarem amb una instal·lació del dissenyador Antoni Arola que il·luminarà les mitgeres del barri amb representacions del sol ponent, una producció de Poblenou Urban District.

Poblenou des de fa uns anys viu una transformació que l’està convertint en el districte cultural, creatiu i tecnològic punter de la ciutat. El Llum BCN 2018 transformarà el barri durant tres dies amb les intervencions lumíniques que es duran a terme, una transformació que se suma als canvis que el barri ja està vivint.
Vine del 16 al 18 de febrer a gaudir del festival, de l’ambient, de les novetats, les tecnologies i de la llum, però sobretot, del barri. T’esperem!


LLUM BCN 2018
16, 17 i 18 DE FEBRER