L’OBC i L’Auditori dediquen tres concerts a les persones refugiades el 15, 16 i 17 de febrer a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori

L’estrena d’una obra de Peter Eötvös dedicada a les víctimes i la col·laboració amb Open Arms i Casa nostra, casa vostra segellaran un cap de setmana centrat en les víctimes del Mediterrani

El 15, 16 i 17 de febrer a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori

6184b9e5-914a-465f-b39d-3bd1c415b2b7
El director Rafael Payare dirigirà música de Richard Strauss i l’estrena d’una obra de de Peter Eötvös.
El cap de setmana del 15, 16 i 17 de febrer l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferirà un concert per les persones refugiades. La iniciativa, impulsada per L’Auditori amb la col·laboració de l’ONG  Open Arms i l’entitat  Casa nostra, casa vostra, forma part del compromís socials de l’OBC. L’import de les entrades comprades amb la tarifa REFUGI es lliurarà a Open Arms.

La greu situació del Mediterrani i la vulnerabilitat dels refugiats són la clau d’aquesta col·laboració, que arriba en un moment especialment crític per l’aturada dels vaixells de salvament humanitari al Mediterrani i quan es compleixen dos anys de la gran manifestació sota el lema «Volem acollir», la més gran celebrada a Europa amb aquest clam.

Els concerts coincideixen amb l’ estrena estatal de l’obra Alle vittime senza nome, del compositor Peter Eötvos, un plany simfònic per la mort de tants i tants refugiats al Mediterrani. L’obra, molt lligada a l’actualitat i plena d’emocions, perfila un raig d’esperança per aquesta terrible situació. El programa, que estarà dirigit pel mestre veneçolà Rafael Payare, es completarà amb música de Richard Strauss.

Input caption text here. Use the block’s Settings tab to change the caption position and set other styles.