L’OBC INTERPRETARÀ L’ÚLTIM DISC DE DAVID BOWIE, «BLACKSTAR», EN UN CONCERT EXTRAORDINARI A L’AUDITORI (13 de juliol)

L’OBC INTERPRETARÀ L’ÚLTIM DISC DE DAVID BOWIE, «BLACKSTAR», EN UN CONCERT EXTRAORDINARI A L’AUDITORI

El concert se celebrarà el 13 de juliol dins del Festival Grec i s’interpretarà l’últim disc de David Bowie, Blackstar arranjat per Evan Ziporyn i amb la violoncel·lista Maya Beiser.

bowie_549_300

El proper 13 de juliol l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferirà el concert Bowie Symphonic a L’Auditori en el marc de les activitats complementàries a la gran exposició David Bowie is que es pot veure al Museu del Disseny de Barcelona. Es tracta d’un concert simfònic dirigit per Evan Ziporyn que revisarà l’obra més recent de Bowie, Blackstar, transformant simfònicament cançons com Lazarus, Blackstar o Girl Loves Em, en un concert per a violoncel i orquestra que aprofita la similitud del color sonor del violoncel amb el de la veu humana.

Aquesta producció, estrenada el març passat al Kresge Auditorium de Massachussets (EUA), estarà protagonitzada per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, amb més de 85 músics sobre l’escenari, i té com a solista convidada Maya Beiser, una violoncel·lista nord-americana nascuda a Israel que ha revolucionat el món del violoncel amb un repertori eclèctic i d’avantguarda amb el qual ha estat capaç de fer créixer de manera insospitada les possibilitats del seu instrument. Bowie Symphonic s’inclou dins la programació del Festival Grec.