L’OBRA “ELLES”, ESCRITA I DIRIGIDA PER RAMON MADAULA, ÉS L’APOSTA PRINCIPAL QUE OBRE LA NOVA TEMPORADA DEL TEATRE AQUITÀNIA , a partir del 13 de setembre

L’OBRA “ELLES”, ESCRITA I DIRIGIDA PER RAMON MADAULA, ÉS L’APOSTA PRINCIPAL QUE OBRE LA NOVA TEMPORADA DEL TEATRE AQUITÀNIA

foto_400_03

 

 

 

 

 

 

Amb la filosofia de programar espectacles de comèdia contemporània, l’Aquitània Teatre obrirà la temporada el dia 13 de setembre amb l’obra Elles, coproducció del Teatre amb Intent Produccions, un nou text escrit i dirigit per Ramon Madaula i interpretat pels actors Xavier Bertran i Jordi CorominaElles  serà la primera producció pròpia del Teatre Aquitània després d’un any de la seva reobertura.

El Joan i el Lluís, companys de feina, cada dia dinen en el mateix restaurant de menú i acaben forjant una molt bona amistat. Els dos homes estan ben casats i són bons pares dels seus fills, però les seves vides comencen a caure perillosament en la inèrcia.
Un dia, per testimoniar la seva amistat, es proposen un repte. Un repte que els portarà a transitar per territoris desconeguts. La vertadera amistat ho resisteix tot?

 

 

Les  funcions prèvies d’Elles començaran el 13 de setembre
i l’estrena oficial serà el 28 de setembre

______________________________________

 


Aquitània Teatre – Av. de Sarrià, 33