L’ombra del vent sona al Palau de la Música ( 5 d´abril)

ombravent_420x243

L’Orquestra Simfònica del Vallès interpreta la banda sonora del llibre de Carlos Ruiz-Zafón composada pel mateix escriptor

L’orquestra vallesana amb Ruben Gimeno com a director i el pianista Gregori Ferrer interpretaran aquesta estrena mundial en un concert en què també s’oferirà «Shéhérazade» de Rimski-Kórsakov.

La suite «L’ombra del vent» va ser presentada el 18 de febrer pel mateix escriptor qui, com a reconegut melòman i també un compositor i pianista diletant, va acceptar la proposta que l’Orquestra li va fer l’any 2013 de crear una suite simfònica que recollís algunes de les peces musicals que l’escriptor ha compost al llarg dels anys entorn dels escenaris, personatges i atmosferes de la seva obra literària.

Un any després, la feina està enllestida. La peça original està llesta per ser estrenada en primícia mundial el 4 d’abril al Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell i el dia 5 d’abril al Palau de la Música Catalana en el marc del cicle Concerts Simfònics al Palau. Inicialment estava previst que el mateix Carlos Ruiz Zafón interpretés la seva suite en ambdós concerts, però per motius d’agenda, no podrà assistir. En el seu lloc, Gregori Ferrer, prestigiós pianista i gran coneixedor de l’obra musical de Ruiz Zafón, interpretarà la peça acompanyat de l’orquestra.

Data
05/04/2014
Palau de la Música Catalana

Direcció:

C Palau de la Música, 2

dissabte a les 19:00 h

Observacions

Carlos Ruiz Zafón, piano i narrador.
Rubén Gimeno, director.

G. Ferrer: Ritual de lectura.
C. Ruiz Zafón: Suite «L’ombra del vent».
S. Rimski-Kórsakov: Shéhérazade.