L’Orquestra Simfònica Sant Cugat posa el punt i final a la Temporada Tardor’22 amb el seu concert Valsos i Danses 18 de desembre


L’Orquestra Simfònica Sant Cugat posa punt final a la Temporada Tardor’22 amb el seu concert Valsos i Danses

L’Auditori de Cornellà ja té tot a punt per a la nova programació 2023 amb nous abonaments i descomptes en entrada anticipada per regalar cultura aquest Nadal

S’apropa el Nadal i L’Auditori es prepara per acollir una de les cites amb més tradició en el nostre teatre, el concert nadalenc Valsos i Danses, a càrrec de la prestigiosa Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). L’espectacle posarà el punt i final a la Temporada Tardor 2022, el proper diumenge 18 de desembre a les 18h, sota la batuta del director Josep Ferré.

El públic podrà gaudir de clàssiques peces de gran compositors, com El bell Danubi Blau de Strauss, o el Trencanous de Txaikovski, a més d’algunes nadales de la tradició popular catalana. Un concert dissenyat per gaudir en família i sempre endolcit amb la complicitat i el bon humor dels músics de l’orquestra. Un cop més, a banda de tocar les peces esperades pel seu fidel públic, sempre amplien el seu repertori enriquint-lo i sorprenent a tota la platea.

L’OSSC va néixer l’any 1990 amb seu al Teatre-Auditori Sant Cugat. Un dels fets que la fan diferent, és l’èxit de públic amb una associació d’espectadors que compta amb més de 400 abonats. En aquesta temporada 2021-2022 que ara conclou, l’orquestra ha presentat gran diversitat de repertoris amb nombroses peces d’autors catalans i d’altres propostes de format més petit. L’OSSC ha actuat sota la direcció de Salvador Brotons, Joan Albert Amargós, Edmon Colomer, Donald Appert, Miguel Roa, Enrique Ricci, Miquel Ortega, David Jiménez, Peter Herbolzheimer, José Carlos Martínez, Juan Asin, Juan E. Guacci, Jordi Piccorelli, Daniel Gil, Grigor Palikarov, Antoni Ros-Marbà, Gerard Claret, Luca Bagagli, Santiago Serrate i Roit Feldenkreis. El director titular és el mestre Josep Ferré.

Professionalitat, il·lusió, feina ben feta, recerca constant de l’excel·lència i comunicació amb el públic són les característiques principals de l’Orquestra que té un clar objectiu, que el concert esdevingui una experiència extraordinària que faci gaudir el públic que assisteix als seus concerts. Encara es poden adquirir entrades de forma anticipada a www.auditoricornella.com.

La temporada 2023 ja està en marxa

L’Auditori de Cornellà ja ho té tot a punt per inaugurar la temporada 2023 amb més música, teatre, humor i dansa.
Dissabte, 4 de febrer començarem amb el musical Recordando Grease. L’endemà, el dia 5, aixecarem el teló per rebre a La Trena, dirigida per Clara Segura. Febrer continuarà el dia 12 amb El sonido oculto amb Toni Acosta Omar Ayuso i el dia 25 amb Chungo, el monòleg de l’actor Luis Zahera. Març serà el mes de la dansa de Vanesa Gálvez en El dormitorio, de l’obra de teatre Carrer de Txernòbil amb Evelyn Arévalo, de l’òpera Madama Butterfly i de la comèdia Quan temps em queda? Per morir-se de riure. Abril començarà amb rock-pop i Perfecto desorden. Continuarà amb el teatre que ens aportarà Emergència de la Cia. Triangle Teatre, i la cantata per a cor d’infants La veu de la Terra. Un any més celebrarem Sant Jordi amb el tradicional concert on també participarà l’OSSC sota la direcció de Salvador Brotons. Ja en el mes de maig podrem ballar i cantar al ritme d’ABBA, amb el tribut al Rei Lleó De Simba a Kiara i amb el flamenc de Kiki Morente en el marc del 

Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà.
Ja podeu trobar al web de L’Auditori de Cornellà tota la programació de la nova temporada d’Hivern-Primavera 2023 amb nous abonaments i descomptes d’entre un 10 % i un 25 %, segons el nombre d’espectacles adquirits, ideals per regalar cultura aquestes festes.

www.auditoricornella.com