LOS MANOLOS TORNEN ALS ESCENARIS RECUPERANT LA SEVA FORMACIÓ ORIGINAL PER CELEBRAR ELS SEUS 25 ANYS DE CARRERA (30 d´abril)

0f01321a-a858-453d-a222-aceb00a7f96e

 

  • A finals de març es publicarà un disc amb una revisió dels seus grans èxits, ple de col·laboracions com les d’ El Sevilla (Mojinos Escozíos), Victoria Abril, Manel Fuentes, Los Delinqüentes, i una de les últimes col·laboracions de Peret entre d’altres artistes.
  • El tret de sortida d’aquesta gira «Los Manolos reunió 2017« serà el 30 d’abril tancant el prestigiós festival Viña Rock.
  • Una de les llegendes vives de la rumba catalana anuncia el seu retorn als escenaris, reunint la formació original amb motiu de la celebració dels 25 anys del seu naixement.

Amb tan sols dos discos Los Manolos van revolucionar el panorama musical del país. El seu primer disc «Pasión condal», va ser un èxit de vendes sense precedents, allí es trobava el seu famós èxit All My Loving a l’estil rumba, i on es va donar a conèixer el seu crit de guerra «Nainoná». Les Olímpiadas de Barcelona van ser el trampolí definitiu de la banda, no només a Espanya sinó a tot el món, sent un dels primers grups espanyols a gravar per a la totpoderosa MTV Britànica. Milions d’espectadors van ballar Amics Per Sempre, una de les cançons que ja formen part de la cultura popular del nostre país, i que va ser el single de llançament del seu segon disc «Dulce Veneno». És molt poc comú veure a grups que amb tan sols dos discos editats hagin arribat a un nivell de popularitat tan important.

Aquest 2017 viurem la reunió excepcional de Los Manolos, un dels grups més potents sobre d’un escenari amb tots els ingredients necessaris per triomfar: Bon rotllo, Rumbapauer i un repertori d’èxits inigualable.