LOS VIVANCOS – NACIDOS PARA BAILAR ( del 11/05/2016 al 03/07/2016) TEATRE TÍVOLI

TEATRE-BARCELONA-Vivancos-Nacidos-para-bailar-TIVOLI-215x304

LOS VIVANCOS – NACIDOS PARA BAILAR
TEATRE TÍVOLI
Del 11/05/2016 al 03/07/2016

Ballarins:
Los Vivancos

sinopsi

Metallica, Deep Purple, Leonard Cohen… Els èxits atemporals de les grans llegendes de la música es reuneixen a Nacidos para bailar, un impressionant espectacle creat pel premiat grup Los Vivancos.

Nacidos para bailar, una gran producció en la qual dansa, arts marcials, humor i virtuosisme musical donen forma una obra que barreja un espectacular atletisme amb un gran eclecticisme artístic.
Dubstep electrònic, una orquestra simfònica, ritmes llatins i una banda de heavy metal. Tot això conflueix en unes partitures que a l’estil de les grans bandes sonores del cinema reuneix els mestres del clàssic -com Beethoven o Tchaikovski-, amb les cançons més emblemàtiques del rock i el vibrant ritme del flamenc.

Tot per l’espectacle. Aquest és el dogma de Nacidos para bailar. La idea sobre la qual s’erigeix ​​una obra irresponsable, salvatge, que fa que l’espectacle prevalgui davant i sobre tot.
Un concert que presenta l’espectacularitat com un fi en si mateixa, afirmant no només la Llibertat de l’artista sinó a més, la seva Bogeria.