Lost&Found Market 18 de Juny @ Moll de la Fusta

La sal del mar cura les ferides, curteix la pell, dóna gust als plats mediterranis i un aire envellit i màgic a tot el que toca. Tots els que vivim a Barcelona la coneixem bé, perquè a l’estiu es respira a la ciutat. La sal ens dóna l’olor de l’estiu.

poster_mayo_17-2 copia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I aquest Juny volem celebrar que ens encanta l’estiu amb una nova edició del Lost&Found davant del mar, aquest cop al Moll de la Fusta, l’antic port de Barcelona. Un espai més cèntric i diàfan per passejar amb amplitud i fer arribar la cultura vintage al major nombre de persones possible. El 18 de juny volem gaudir de la sal de la vida: música per ballar plegats, llibres amb les fulles del color de la mostassa, joguines que vam trobar sota l’arbre de Nadal el 1988, moda que mai passa de moda i una infinitat d’objectes preciosos que esperen ser trobats.

Així que entra a les nostres xarxes i reserva’t el 18 de Juny per viure el plaer de caminar entre objectes antics, bells i estranys, aquesta vegada amb continguts nous per fer créixer el projecte.

Però si el que vols és vendre els teus objectes personals, des d’avui fins al 22 de Maig entra ahttp://lostfoundmarket.com/bcn i inscriu-te per tenir la teva parada. Rebràs al teu correu un número per al sorteig davant de notari que durem a terme el 22 de Maig per adjudicar les parades de venda. Més info aquí.

Ens veiem davant del mar, amb una Estrella, la música dels nostres Dj’s i diversió contra vent i marea!

Equip de L&F

Lost&Found Market
On: Moll de la Fusta, Barcelona.
Quan: 18 juny de 2017
Horari: 11h a 20h

Entrada públic gratuïta.
Espai d’exposició 40 €.