Lost&Found Market (19 i 20 de març ) ESTACIÓ DE FRANÇA

0886a142d5d085373966857c402c60aa92669d63

19 i 20 DE MARÇ @ ESTACIÓ DE FRANÇA

I de sobte arriba un dilluns qualsevol, i sense adonar-te’n, oblides la bufanda a casa i no la trobes a faltar. I l’endemà, quan estàs acabant d’escriure aquell últim email de feina abans de tornar a casa, mires per la finestra i encara hi ha llum brillant al cel. El dimecres, la segona manta del llit comença a sobrar, i el dijous, a la planta que vas donar per perduda hi veus un tímid brot verd. I és per fi divendres quan algú et recorda que aquell cap de setmana és el primer Lost&Found l’any. Llavors lligues caps: ha arribat la primavera!

Els dies 19 i 20 de març vine a veure que bé que ens senta el 2016 en aquesta edició doble. Troba la joguina que et va robar el cor a la teva infància o el vinil que escoltaràs fins a ratllar cada mil·límetre. I si no ho has aconseguit el dissabte, tens una altra oportunitat diumenge.

Vine a fer el vermut amb els teus amics a l’Estació de França i després busca llibres amb dedicatòries escrites amb ploma, objectes vintage que voldràs col·locar a la teva tauleta de nit, o roba i accessoris nostàlgics amb molt de swing.

Si el que realment vols és formar part de Lost&Found Market, inscriu-te al sorteig de parades del 22 al 28 de febrer a http://lostfoundmarket.com/bcn. El dia 29 realitzarem el sorteig davant de notari i publicarem els resultats a la nostra pàgina de Facebook. Per saber més detalls sobre el procés, fes un cop d’ull aquí.

I si després de donar-te un passeig pel Lost&Found el teu cos encara demana més, dóna-li una alegria al ritme dels Dj’s del Lost&Found amb una cervesa ben fresca. T’hi esperem!