Lost&Found Market 24 de Març a l’Estació de França

Estació de França // 24 de març

0c985d5a-a655-416c-9796-76393c96b600

[CAT]Hi ha les típiques: «Ja arribo, el metro es va parar 10 minuts», mentre tanques la porta de casa. Les hivernals: «Oh, ja he quedat, ho sento», per després encendre Netflix i tapar-te amb la manta. Les que s’han convertit en un clàssic: «No ets tu, sóc jo». I les de la vida moderna: «Sí, sé de què nou director polonès em parles, però tampoc recordo el nom …».

Ens sabem totes les excuses, per això no vas a poder usar cap amb nosaltres.  I vindràs a la primera edició del Lost&Found de l’any si o si. A més, amb el super pla que t’oferim, no vas a voler usar cap.

El 24 de Març, a l’Estació de França, dóna la benvinguda als primers dies assolellats de l’any, mentre regires, rebusques, trobes i zas! T’enamores. Discos per escoltar en bucle. Roba vintage per anar per la vida amb actitud. Llums antigues amb les que donar a llum lectures de llibres i còmics dels 70 i 80. Mueblecitos, joguines, joies i, en definitiva, molt per descobrir.

I si el que vols és vendre els teus tresors més ben guardats, des de avui al 24 de febrer entra a http://lostfoundmarket.com/ i inscriu-te per tenir la teva parada de venda en el mercat. Enviarem un correu electrònic amb un número per al sorteig que realitzarem el 25 de febrer davant de notari i que servirà peradjudicar les parades de venda. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona aquest procés.

Així que cancel·la aquesta cita, dinar o compromís del 24 de març i posa una bona excusa per no assistir: «Estic ballant amb els Dj del Lost & Found amb una cervesa a la mà».

T’hi esperem!
Salutacions,
Equip de L&F

Lost&Found
On: Estació de França, Barcelona
Quan: 24 març 2019
Horari: 11h a 20h
Espai d’exposició 40€
Entrada públic gratuïta.

Estación de Francia // 24 de marzo

[CAST]
Están las típicas: “Ya llego, el metro se paró 10 minutos”, mientras cierras la puerta de casa. Las invernales: “Oh, ya he quedado, lo siento”, para luego encender Netflix y taparte con la manta. Las que se han convertido en un clásico: «No eres tú, soy yo”. Y las de la vida moderna: «Sí, sé de qué nuevo director polaco me hablas, pero tampoco recuerdo el nombre…”.

Nos sabemos todas las excusas, por eso no vas a poder usar ninguna con nosotros. O te vienes a la primera edición del Lost&Found del año o te vienes. Además, con el planazo que te ofrecemos, no vas a querer usar ninguna.

El 24 de Marzo, en la Estación de Francia, da la bienvenida a los primeros días soleados del año, mientras revuelves, rebuscas, hallas y ¡zas!  Te enamoras. Discos para escuchar en bucle. Ropa vintage para ir por la vida con actitud. Lamparitas antiguas con las que alumbrar lecturas de libros y cómics  de los 70 y 80. Mueblecitos, juguetes, joyas y, en definitiva, mucho que descubrir.

Y si lo que quieres es vender tus tesoros mejor guardados,  desde hoy al 24 de febrero entra a http://lostfoundmarket.com/ e inscríbete para tener tu parada de venta en el mercado. Te enviaremos un email con un número para el sorteo que realizaremos el 25 de febrero ante notario y que servirá para adjudicar las paradas de venta.  Lee aquí más detalles sobre cómo funciona este proceso.

Así que cancela esa cita, comida o compromiso del 24 de marzo y pon una buena excusa para no asistir: “Estoy bailando con los Dj del Lost&Found con una cerveza en la mano”.

¡Te esperamos!
Saludos,
Equipo de L&F

Lost&Found 
Dónde:  Estación de Francia, Barcelona
Cuando: 24 de marzo de 2019
Horario: 11h a 20h
Espacio exposición 40€
Entrada público gratuita.

Mira las fotos de la última edición
Inscríbete en el sorteo de plazas
Apúntate al evento de Facebook
WWW.LOSTFOUNDMARKET.COM